Index Vakbarát Hírportál

Curtis: Nehéz ilyenkor mit mondani

2022. december 26., hétfő 11:40

Hiába készült rá minden erejével, mégis elmarad Curtis és a szlovák rapper, Rytmus bokszmeccse.

Szomorú poszttal jelentkezett karácsony első napján Széki Attila, Curtis, kiderült ugyanis, hogy a rapper mégsem tud majd megküzdeni élete első hivatalos bokszmeccsén a szlovák Rytmusszal. A meccset még a hónap elején harangozta be Széki, akkor azt mondta, szlovák nemzetiségű ellenfelét jól ismeri, és tiszteli a munkásságát, ezért férfias közdelemre lehet majd számítani.

Jobb ha komolyan veszi az ellenfelem a jobbosom, ami elég ütős, akárcsak a szövegeim!

– nyilatkozta Curtis néhány héttel ezelőtt, aki december 25-én egy Instagram-posztban tájékoztatta követőit a meccs aktuális helyzetéről.

Nehéz ilyenkor mit mondani... K.....a készültem erre a meccsre! Rengeteg áldozattal járt nekem ez az egész. Sajnos az ellenfelem, Rytmus, betegségre hivatkozva a mai napon lemondta a mérkőzést. Nem szeretném kommentálni... Jobbulást kívánok neki...

– kezdte bejegyzését a rapper, aki később hozzátette, csak remélni tudja, hogy kárpótolva lesz mindenki az elmaradt meccs miatt.

Hálásan köszönöm a rengeteg buzdító üzenetet és azt, hogy ennyien támogattatok folyamatosan. Külön köszönet a partnereimnek, hogy mellettem vannak. Megyünk tovább az úton, amit megálmodtunk közösen

– fejezte be. A posztot alább tekintheti meg teljes egészében:

(Borítókép: Curtis 2022. február 18-án. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)

Rovatok