Index Vakbarát Hírportál

Drew Barrymore mindennapos ivászattal próbálta feldolgozni a válását

2022. december 29., csütörtök 20:52

Komoly alkoholproblémákkal küzdött Drew Barrymore, miután 2016-ban elvált Will Kopelmantól. A színésznő bevallása szerint mindennap az üveg után nyúlt, hogy enyhíteni tudja fájdalmát, egyedül kislányai miatt tudott végül felállni a padlóról – mára már három és fél éve józannak mondhatja magát.

Drew Barrymore és harmadik férje, Will Kopelman 2016-ban, négyévnyi házasság után váltak el egymástól. Bár nem tűnt viharosnak és vészesnek a procedúra, a színésznőt a zárt ajtók mögött nagyon is megviselték a történtek, hosszú időbe telt, mire fel tudott állni a szakítás miatti elkeseredésből. 

Egyszerűen padlóra vágott, úgy gondoltam, csak az ivás segít csillapítani a szakítás fájdalmát. Csak arra törekedtem, hogy jól érezzem magam – és az alkohol teljesen ezt tette velem

– magyarázta a 47 éves színésznő, aki már gyerekként is küzdött a függőséggel.

Drew Barrymore hosszú évekig küzdött az alkoholizmussal, mire fel tudott állni a padlóról, ebben pedig egyedül kislányai, a most 10 éves Olive és a 8 éves Frankie motiválták. 

Az ivás számomra állandó volt, az volt bennem, hogy nem tudok megváltozni, gyenge vagyok, és képtelen arra, hogy azt tegyem, ami nekem a legjobb. Aztán elkezdtem magamnak mondani, hogy úrrá leszek ezen a dolgon, és ezt követően egyre jobban elhittem én is. Miután az élet, amit a gyerekeimnek terveztem, nem sikerült, egy igazán zűrös, fájdalmas és gyötrelmes út következett. Tényleg tűzön-vízen átmentem, hogy vissza tudjak térni az életbe

– idézi a PageSix Barrymore-t.

Az alkohol mellett a szexre is nemet mondott 

Drew Barrymore 2021-ben nyilatkozott először az alkoholproblémáiról. Akkor azt mondta, hogy már két és fél éve nem ivott, így idén már három és fél éve józannak mondhatja magát.

Az egyik legbátrabb dolog, amit megtehetsz, hogy megölöd a démonjaid, és végre kitörsz egy ciklusból, amelyben elakadtál. Végre megszabadultam a bűntudat és a zavaraim kínzásától

– mesélte Barrymore. 

A nehéz időszak alatt a színésznő nemcsak az italra mondott nemet, hanem komoly cölibátust is fogadott, hogy lelkileg teljesen fel tudja dolgozni a válását. 

Nem vagyok olyan ember, akinek szüksége van a szexre, és olyan emberekkel kell találkoznia, akik ezen a szinten vannak 

– írta korábban a színésznő, aki elmondása szerint mára jobban érzi magát a bőrében, mint valaha. 

(Borítókép: John Lamparski / Getty Images for Advertising Week New York)

Rovatok