Index Vakbarát Hírportál

Ennyit keres a legsikeresebb amatőr felnőttfilmpáros

2022. december 30., péntek 13:45

Az amatőrök és a profik között hatalmas kereseti különbségek vannak a felnőttfilm világában, az előbbi csoportból a legsikeresebb páros mégis igencsak szép summát tehet zsebre.

Az a házaspár, amely a Pornhub 2022-es évének legnézettebb amatőrje lett, havonta komoly pénzt tehet zsebre – írja az Unilad. A 38 éves Puerto Ricó-i Yiny és férje, a 42 éves Leon – akik Yinyleon művésznév alatt tevékenykednek – idén több ezer más, ellenőrzött felnőtt-tartalom-készítőt előztek meg a toplistán.

A Pornhubon 1,2 milliárd megtekintést sikerült összehozniuk, miután az elmúlt négy évben mintegy 250 videót töltöttek fel az oldalra, és hetente két-három alkalommal forgattak újat. A BuzzFeed Newsnak nyilatkozva a texasi Yiny és Leon elárulta, hogy az első hónapban több mint kétezer dollárt kerestek a Pornhubon. De ez semmi ahhoz képest, hogy manapság mennyit kaszálnak. Havonta 15 és 25 ezer dollár között keresnek. Jelen árfolyamok mellett ez

havi öt- és tízmillió forint között mozog.

Leon arról mesélt, hogy „13 évig voltam a hadseregben, de otthagytam, mert amit a seregben egy év alatt, azt itt másfél-két hónap alatt keresem meg. Ez nevetséges.”

Ami mozgatja a dolgokat

Ez az összeg több, mint amennyit Yiny – aki előtte az UPS csomagküldő szolgálat sofőreként dolgozott – valaha is keresett. És ez még csupán a jéghegy csúcsa, hiszen Yinyleon az OnlyFansen is népszerű fiókkal rendelkezik, ahol havi tíz dollárért bárki beletekinthet exkluzív tartalmaikba. A párosnak emellett másfél millió követője van Instagramon, és több mint hatszázezer Twitteren.

A Pornhub mozgat mindent

– mondta Leon. „Amikor egy videó megjelenik a főoldalon, az milliókhoz jut el. Emberek milliói látják az Instagram- és Twitter-felületed.”

A házaspár úgy döntött, hogy a felnőttiparban próbálkozik, miután megnéztek egy YouTube-videót, amelyben egy másik pár a sikeréről beszélt. „Mindig is nagyon szexuális beállítottságúak voltunk, és azt mondtuk, csináljunk pornót” – emlékezett vissza Yiny, aki extra nagy méretű melleivel és fenekével vonzza a követőket.

Bár Yinyleon idővel megtanulta, hogyan kell megfelelően megvilágítani a felvételeket, a futás vagy túrázás közben forgatott szabadtéri videóik bizonyultak esetükben a legnépszerűbbnek – ez a kategória mellesleg a Pornhub szerint idén 121 százalékkal nőtt. Yiny elmondta: „Azt hiszem, ezért emelkedtünk a csúcsra (…) mert minden olyan valóságosnak tűnik. A hölgyek a fűben érzik magukat kényelmesen, de mi ezzel szemben sziklacsúcsokon, fákon… bárhol.”

Sikerük ellenére Leon bevallotta, hogy nem tartja magát pornósztárnak. „Soha nem állt szándékomban, hogy megpróbáljak profinak tűnni, vagy ilyesmi” – tette hozzá.

Hála istennek az emberek azt mondják: azta, milyen nagyszerű produkciótok van, srácok! Pedig ez csak mi vagyunk egy mobiltelefonnal.

Rovatok