Index Vakbarát Hírportál

Pumped Gabo bocsánatkéréssel kezdte az évet

2023. január 1., vasárnap 09:24

A Gyertek át legújabb évadának hatodik részében a műsor szerkesztői hazaküldték Pumped Gabót, miután a fiatal influenszer elkésett a forgatásról, majd olyan illuminált állapotba került, amit a műsor stábja nem tudott tolerálni. A celeb éjfél után néhány perccel kért elnézést viselkedéséért.

Mint arról már az Index is írt, nem éppen úgy alakult a Gyertek át új évadának hatodik része, ahogy azt a szerkesztők tervezték, ugyanis a műsor egyik vendége, Pumped Gabo keresztülhúzta számításaikat.

Az influenszer először meg sem jelent a délelőtti adás felvételén, majd a jókora késés után délután olyannyira illuminált állapotba került, hogy a műsor főszerkesztője a forgatás szünetében hazaküldte őt.

A pontot az i-re az tette fel, amikor Gabo unalmában popcornt kezdett el dobálni, ekkor döntött úgy a műsor főszerkesztője, hogy hazaküldi a celebet.

Úgy tűnik, hogy ez mély nyomot hagyott benne, ugyanis alig ütött éjfélt az óra, máris egy Instagram-poszttal jelentkezett, és bocsánatkéréssel kezdte meg az új évet.

Szeretnék bocsánatot kérni Sebestyén Balázstól, a Gyertek át teljes stábjától és játékostársaimtól. A viselkedésem toxic volt. Magyarázatnak nincs helye. Balázs három adásba hívott meg, ami megtisztelő. Az elsőről elkéstem, a másodikon berúgtam, és szétbarmoltam. Az nem volt az én napom. Sajnálom

– írta posztjában Pumped Gabo, aki a műsorban készült képekkel és szinte már ikonikussá vált táblás fotójával egészítette ki bejegyzését.

(Borítókép: Szécsi István / Velvet)

Rovatok