Index Vakbarát Hírportál

Brad Pitt nyugdíjas életre vágyik, búcsúzhat Hollywoodtól

2023. január 7., szombat 08:57

Otthagyná Hollywoodot, és Franciaországban élne nyugdíjas életet Brad Pitt. A színészet felhagyásának gondolatával játszó színész a volt feleségével, Angelina Jolieval közösen vásárolt szőlőbirtokra vonulna vissza, ahol szőlészettel és művészettel foglalkozna.

Aggódhatnak a Brad Pitt-rajongók, a színész ugyanis a múlt hónapban eladta legendás hollywoodi produkciós cégének, a Plan B-nek a többségi részesedését, a hozzá közelálló források pedig azt állítják, hogy ez már annak a tervnek a része, amely során Pitt kikerülne a hollywoodi mókuskerékből.

PageSix információi szerint Pitt a B-Plan paktummal, amelyben eladta az exével, Jennifer Anistonnal alapított cég 60%-át egy francia médiakonszernnek, már egy igazán komoly döntésnek az előszele lehet.

Brad úgy döntött, hogy békés életet akar élni, és majd eldönti, hogy mennyire tetszik neki a félig nyugdíjas életforma

– nyilatkozta egy bennfentes a lapnak.

Az Oscar-díjas színészhez közelálló személy szerint a döntés egyelőre vélhetőleg nem jelenti azt, hogy a színészettől is teljesen visszavonul, de visszavesz a tempóból, és vállalkozásait is parkolópályára állítja. 

Az egyik dolog, amiről úgy döntött, hogy valószínűleg ezt követően is folytatja, az a színészkedés, de távol tartja magát minden más üzleti vállalkozástól

– tette hozzá az informátor.

Franciaországba költözhet

Ahogyan arról több alkalommal az Index is beszámolt, Brad Pitt szívügye az évek óta válásának egyik legpuskaporosabb színhelye a franciaországi Miraval-szőlőbirtok, amelyet még volt feleségével, Angelina Jolieval vásárolt. 

Most ide költözne el a hollywoodi nyüzsgés elől menekülő színész, aki a birtokon több szenvedélyének, a borászatnak és a művészeteknek is hódolhatna. 

Fontolóra veszi, hogy elhagyja Hollywoodot, és Franciaországba költözik, ahol szőlészettel és művészettel foglalkozna, emellett pedig bútorokat készítene. Ő csak békében szeretne élni

– mondta a lapnak egy másik forrás.

A neve elhallgatását kérő informátor szerint Brad Pitt ennek ellenére továbbra is elkötelezett filmes karrierje mellett, és teljesen még nem hagyna fel a filmezéssel sem. 

Bár Brad sok időt áldoz a Miraval-birtokon működő üzletekre – amelyeket még Angelina Jolie-val vásárolt –, és egyéb olyan szenvedélyeire, mint az építészet, még nem tenné le végleg a lantot, elkötelezett filmes karrierje iránt

– tette hozzá.

(Borítókép: Brad Pitt 2022. december 15-én. Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images)

Rovatok