Index Vakbarát Hírportál

Eminem ikonikus filmjéből, a 8 mérföldből készít sorozatot 50 Cent

2023. január 7., szombat 14:34

Jó hírrel rukkolt elő a rapzene rajongói számára 50 Cent. A rapper ugyanis bejelentette, hogy a 8 mérföld című ikonikus film alapján életrajzi tévésorozatot készít – mindezt Eminem közreműködésével.

Egy Eminem életéről szóló televíziós sorozaton dolgozik 50 Cent, azaz Curtis James Jackson és a rapper. A sorozat Eminem félig önéletrajzi filmje, a 2002-es 8 mérföld alapján készül majd.

Elviszem a 8 mérföldet a televízióba. Folyamatos mozgásban vagyunk, nagy műsor lesz, dolgozunk rajta

– mondta 50 Cent a Big Boy TV-nek adott interjújában, mielőtt megerősítette, hogy a pörgő nyelvű rapper is részt vesz a projektben, és ketten már elkezdték a show megvalósítását is.

A bejelentéskor 50 Cent elmondta azt is, nem sokat kellett győzködnie Eminemet, azaz Marshall Bruce Matherst arról, hogy vegyen részt a projektben, szerinte a személye teljesen nélkülözhetetlen a projekt megvalósításához.

Azt hiszem, itt kell lennie ennél a projektnél, mert ha nem látja, úgy biztosan nem lesz olyan... Fontos számomra, hogy megértsék az üzenetét

– idézi a Hollywood Reporter a rappert.

50 Cent hozzátette, hogy a show-t a klasszikus 8 mérföld film modern újrameséléseként képzeli el.

Sokkal több részletet szeretnék megmutatni és elmesélni, olyan dolgokat, amiket egy interjúban elmondana, vagy különféle dolgokat, amelyekről már volt szó, csak nem ilyen részletesen. Látni fogják majd, hogy ezek a dolgok felszínre kerülnek, és érezni lehet az egész karaktert

– tette hozzá 50 Cent.

Arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan mikor jelenik meg a film, és hogy melyik platformon lesz látható, azonban kétségtelen, hogy a raprajongók már most tűkön ülve várják az első részeket.

A bejelentés az alábbi videóban látható: 

(Borítókép: 50 Cent és Eminem 2020. január 30-án. Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Rovatok