Index Vakbarát Hírportál

Ismét jelentkezett a kórházból Jeremy Renner

2023. január 7., szombat 11:59

A kórház intenzív osztályán ünnepli – a súlyos balesete miatt a héten már, mondhatni, második – születésnapját az 52 éves Jeremy Renner, aki idén január 7-én talán a leginkább hálás azért, hogy él.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, az új év első napján súlyos balesetet szenvedett hókotrás közben Jeremy Renner. A színészt kritikus, de stabil állapotban mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol a hét elején több műtéten is átesett.

Szóvivője közleménye szerint Renner a balesetben mellkasi és ortopédiai sérüléseket szenvedett, a súlyos sérülések ellenére azonban a napokban már saját maga jelentkezett be kórházi ágyáról.

Állapotáról péntek este ismét hírt adott a többek között a Mission: Impossible – Fantom protokoll, A Bourne-hagyaték és A bombák földjén című filmekben szereplő színész,

akit továbbra is intenzív osztályon Kezelnek. 

Renner január 6-án egy Instagram-posztban osztott meg egy képet néhány sor kíséretében, amiből úgy tűnik, állapota nem rosszabbodott látványosan az elmúlt napokban – ennek ellenére is nehezen elképzelhető, hogy a bejegyzést saját maga pötyögte be a telefonjába, néhány napja készült videójában ugyanis még arról beszélt, hogy írni sem tud sérülései miatt.

Köszönöm az intenzív osztály kiváló dolgozóinak, hogy elkezdték velem ezt az utat

– írta képéhez Renner, aki a fotón az intenzív osztályon fekszik ágyában, körülötte közeli hozzátartozói és a kórházi személyzet néhány tagja látható. 

A színész a szombati, január 7-i születésnapján szintén aktív volt a közösségi médiában, ahol egy számára készített videót osztott meg, amelyben egy chicagói sport- és tehetséggondozó központ gyerekei énekelnek neki a jeles nap alkalmából. 

Nagyon szeretlek titeket! Köszönöm! Dalra fakasztottátok a lelkemet

– írta a videó alá Jenner, aki láthatóan egyre több időt tud egyre aktívabban a külvilággal tölteni.  

(Borítókép: Jeremy Renner  2021. november 22-én. Fotó: Theo Wargo/Getty Images for Disney)

Rovatok