Index Vakbarát Hírportál

Előre kéri a pénzt Curtis a sztárbunyóért

2023. január 9., hétfő 10:03

Úgy tűnik, még az év elején összejöhet a tavaly elmaradt Curtis–Rytmus-bokszmérkőzés, amelyet a szlovák rapper mondott le betegségre hivatkozva. Patrik Vrbovský január 22-én érkezik Budapestre, hogy megtárgyalják a mérkőzés részleteit, Széki Attila azonban egy dolgot leszögezett: előre kéri a mérkőzésért járó 50 ezer eurót.

Tavaly év végén Patrik Vrbovsky, művésznevén Rytmus, bokszmeccsre hívta ki Széki Attilát. A két rapper december 27-én állt volna kötelek közé Brnóban, de a szlovák zenész később, betegségre hivatkozva lemondta a nagy összecsapást.

Úgy tűnik azonban, hogy a mérkőzést – egy kis csúszással –, de sikerül tető alá hozni, ugyanis a Blikk információi szerint hamarosan a magyar fővárosba érkezik Patrik Vrbovsky. Rytmus és promotercsapata január 22-én jönnek Budapestre, de Curtis elmondása szerint nem számíthatnak könnyed beszélgetésre, ugyanis okulva a karácsony tájékán történtekből, előre kéri a pénzt. A decemberben elmaradt mérkőzésért 50 ezer euró, mintegy 20 millió forint ütötte volna a magyar rapper markát.

Azért remélem, megegyezünk… Az biztos, hogy új szerződést szeretnék, amibe belefoglaljuk, hogy az ötvenezer eurót előre kérem. Nem akarom ismét a véletlenre, vagyis egy esetleges betegségre bízni, lesz-e meccs. Ha ebbe a feltételbe nem egyeznek bele, ennyiért már nem is vállalom, akkor már magasabb lesz az ár 

– jelentette ki a lapnak Curtis.

A magyar rapper arról is beszélt a lapnak, először azt hitte, miatta van beleépítve a szerződésbe, hogy csak betegség miatt mondható le a meccs.

Most már hajlok arra, hogy valóban betegség állt a háttérben. A szerződésben ugyanis ez volt az egyetlen körülmény, amit kikötöttek, hogy csak egészségi problémák miatt mondhatja le bármelyik fél a meccset. Bevallom, először azt hittem, miattam van ez a kitétel, mert esetleg hallottak róla a promoterek, hogy volt olyan vállalásom, amin nem jelentem meg, de gondoltam, oké, legyen

– mesélte a lapnak Széki Attila.

(Borítókép: Curtis. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)

Rovatok