Index Vakbarát Hírportál

Barátai nagyon aggódnak Jack Nicholsonért

2023. január 12., csütörtök 21:34

Jack Nicholson barátai aggodalmukat osztották meg a színész magányos életmódja miatt, mondván, aggódnak érte, hogy egyedül hal meg.

A háromszoros Oscar-díjas színészt már több mint egy éve nem látták nyilvánosan, mivel barátai szerint úgy él, mint egy remete.

Több forrás is elmondta, hogy a 85 éves színész már ki sem mozdul otthonról, és hogy elment az esze, felsorolva az esetleges demencia miatti aggodalmakat.

Az ötgyermekes apát utoljára 2021 októberében látták a Staples Centerben egy Los Angeles Lakers-meccsen a fiával, Rayjel.

Marlon Brando egykori kastélyában él

Jack Nicholson a beszámoló szerint ideje nagy részét Beverly Hills-i villájában tölti. A pazar ingatlant barátjától, a néhai Marlon Brandótól vásárolta 5 millió dollárért még 2005-ben. A 306 négyzetméteres házban négy hálószoba, három fürdőszoba és egy medence található.

Világossá tette, hogy az otthona az ő kastélya, de a környezete azt kívánta, bárcsak kijönne a házból, és felbukkanna, hogy elmondja nekik, jól van

– fogalmazott az egyik ismerős a New York Post szerint.

Visszahúzódó természete a barátai szerint egyre inkább Marlon Brandóéhoz kezd hasonlítani, aki 2004-ben halt meg, és utolsó éveit egyedül töltötte. Jack Nicholson legutóbbi projektje a 2011-es Honnan tudod? című romantikus vígjáték volt, amelyben Reese Witherspoon, Paul Rudd és Owen Wilson mellett játszott. 

Ami a magánéletét illeti, a színész hat évig volt Sandra Knight férje, akivel 1962-ben kötötték össze az életüket. Leghosszabb kapcsolata Anjelica Huston színésznővel volt. A pár 1973-tól randevúzott, amíg románcuk 1990-ben fel nem bomlott. Még 2021-ben Nicholson jólétéért aggódó források elmondták, hogy fia, Ray és nővére, Lorraine vigyáznak rá.

A sötétség útja című film stábja eléggé összetartó, és mindannyian aggódnak érte – mondta akkor egy bennfentes, hozzátéve, hogy Jack Nicholson „fizikailag jól van, de az elméje elment”.

(Borítókép: Jack Nicholson 2019. január 21-én. Fotó: Allen Berezovsky / Getty Images)

Rovatok