Index Vakbarát Hírportál

Dopeman: Ha türelmesebb lettem volna Majkával, mára egy nagy család lennénk

2023. január 13., péntek 11:10

Értelmetlennek tartja korábbi konfliktusait Pityinger László Dopeman. A rapper az elmúlt években többek között Ganxsta Zoleeval, Majkával és a Fekete Vonattal is összetűzésbe került. Visszatekintve azonban már úgy gondolja, hogy ezek helytelenek voltak, és ha úgy alakulna, még akár együtt is zenélne velük.

„Ha megnézem az életemet, hogy kivel min veszekedtem, meg hogy milyen hülyeségeken! Száz veszekedésből kilencvenkilencnek nem volt értelme” – mondta Dopeman a pénteken 19 órakor debütáló Frizbi Hajdú Péterrel legújabb adásában.

A botrányhősből mára buddhistává vált rapper az utóbbi években többek között egykori barátjával, Ganxsta Zoleeval, valamint a felfedezettjeivel, Majkával és a Fekete Vonattal is összetűzésbe keveredett.

„Ezek a konfliktusok egy bizonyos szemszögből nézve helytelenek voltak mindkét fél részéről, viszont ha nem történtek volna meg, lehet, nem tudnék ma így visszatekinteni rájuk, nem tudtam volna belőlük tanulni. Mindegyikőjüknek hálás vagyok és szeretet fűz hozzájuk” – nyilatkozta Dopeman Hajdú Péter Frizbi TV című műsorában, amit a Blikk szemlézett, hozzátéve, hogy nagyon erős az igazságérzete, amelyet ráadásul nagy egóval is védett. Ugyanakkor úgy véli, mindezt rosszul kommunikálta, és ezzel borzalmas fájdalmakat okozott.

Lehet, ha türelmesebb lettem volna Majkával, mára egy nagy család lennénk mind a Ganxstával és a Fekete Vonattal. Azonban a legtöbb, amit most tehetek, hogy biztosítom őket arról, hogy bennem nincsenek rossz érzések velük kapcsolatban, és nálam nyitott ajtókra találnak 

– fogalmazott a rapper.

Blikk beszámolója szerint Dopeman Hajdú Péter műsorában arról is beszélt, hogy Majkával – akivel egyszer még verekedett is – legutóbb egy levesezőben találkozott. „Bementem az étterembe, jó étvágyat kívántam neki.”

Majka a fiával volt, és amit én észrevettem, hogy nagyon jó és gondoskodó apa. Nem nagyon van vele kapcsolatom, és igazából szerintem nincs is mit tisztázni már vele” – mondta.

De felfedezettjei, az L.L Junior, Mohamed Fatima és Beat által alakított trió, a Fekete Vonat visszatérő koncertjére is elment. Korábban ugyan úgy érezte, hogy elárulták őt, mára azonban tisztázták viszonyukat, és elmondása szerint már nagyon régóta jóban van velük.

Juniort kifejezetten kedvelem, nagyon tetszik nekem az a fajta út, amit bejárt. Kiskölyök kora óta ismerem, tudom, honnan jött, és azt is, mekkora fejlődésen ment át. Mindig egy éles eszű és aranyos srác volt

– tette hozzá Dopeman.

(Borítókép: Pityinger László, művésznevén Dopeman 2016. január 21-én. Fotó: Kovács Tamás / MTI)

Rovatok