Index Vakbarát Hírportál

Britney Spears összeomlott, jelenetet rendezett egy étteremben

2023. január 15., vasárnap 16:16

Britney Spears és férje, Sam Asghari egy Los Angeles-i étteremben töltött péntek estéje az énekesnő összeomlásával végződött.

Az étteremben ülők hamar felismerték a popsztárt, és előkapták a telefonjukat, hogy fotókat és videókat készítsenek róla, aminek következtében Britney Spears láthatóan feldúlt lett.

A szemtanúk szerint a 41 éves énekesnő kiabálni és halandzsázni kezdett, aminek hatására férje, Sam Asghari kiviharzott a Woodland Hills-i étteremből – számolt be a TMZ.

Az éttermi felvételeken Britney Spears látható, amint egyedül ült, magában motyogott, mielőtt testőrével elhagyta az éttermet.

Gondnoksága alatt Britney Spears 13 éven keresztül nem dönthetett saját vagyonáról, helyette apja gondoskodott róla, amire a szülő szerint azért volt szükség, hogy megvédje lányát a legnehezebb időszakban.

Britney Spears az idegösszeomlása miatt 2008-tól állt gondnokság alatt, mert a Los Angeles-i legfelsőbb bíróság illetékes bírája szerint túlságosan fogékony volt a negatív befolyásolásra, mentális állapota miatt képtelen volt saját döntéseket hozni. Apját jelölték ki, hogy kezelje lánya személyes és pénzügyeit, amiről Jamie Spears végül 2019-ben lemondott.

A gyámság megszűnéséből fakadó szabadság nem várt hatással volt az énekesnőre: tavalyi esküvőjén a szemtanúk szerint nem tűnt épelméjűnek. Bár az énekesnő biztosította a rajongókat, hogy egy korábbi pánikroham miatt nem kapott levegőt, azt is bevallotta, hogy három éve nem volt igazán magánál.

Spears számára nem idegenek a nyilvános idegösszeomlások. 2007-ben az akkor 25 éves, Grammy-díjas énekes borotvát ragadott, majd kopaszon jött ki egy szalonból.

(Borítókép: Britney Spears 2019. július 22-én. Fotó:  Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images Hungary)

Rovatok