Index Vakbarát Hírportál

Jó hír érkezett Jeremy Rennerről

2023. január 18., szerda 06:33

Bár korábban úgy tűnt, felépülése még a vártnál is hosszabb időt vehet igénybe, kedden mégis kiengedték a Marvel-filmek sztárját, Jeremy Rennert a kórházból, így rehabilitációját már otthon, családjával folytathatja.

Mint arról korábban az Index is több ízben beszámolt, Rennert azután szállították kórházba, miután hókotrás közben súlyos balesetet szenvedett. A színész a hóban rekedt egyik családtagját szerette volna kiszabadítani hókotrójával, akinek az autója lerobbant a kaliforniai otthona közelében. Renner azonban elkövette azt a hibát, hogy a mentés után szóba elegyedett rokonával, ekkor indult meg felé a hat és fél tonnás jármű, ami el is gázolta őt.

A színészt mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol kétszer is megműtötték. Később azt közölték, mellkasi és ortopédiai sérüléseket szenvedett, viszont az állapota stabil. A napokban olyan hírek is szárnyra kaptak, miszerint Renner sérülései a közölteknél sokkal súlyosabbak, és akár két évbe is telhet, mire felépül.

Sokkal rosszabb a helyzet, mint azt bárki is gondolná. Jeremy nagyon is tudatában van annak, hogy majdnem meghalt odakint

– mondta korábban egy forrás.

Ezzel szemben a színész magyar idő szerint kedd este már arról posztolt Twitter-oldalán, hogy végre jobban van, így a kórházból is hazaengedték.

Végre felszállt a fejemet nehezítő köd, nagyon örülök, hogy a második évad első részét már otthon, a családommal nézhettem meg

– tweetelte Renner, utalva a CBS-en futó, Mayor of Kingstown című sorozatának évadpremierjére.

 (Borítókép: Jeremy Renner 2021. november 22-én. Fotó: Sean Gallagher / NBC / NBCU Photo Bank / Getty Images)

Rovatok