Index Vakbarát Hírportál

Shakira bedurvult, Piqué édesanyját terrorizálta legújabb dalával

2023. január 18., szerda 17:43

A megcsalt Shakira bosszúhadjáratot indított, legújabb áldozata volt férjének édesanyja volt, akit friss szerzeményével és egy boszorkányfigurával vett célba.

Folytatódik a Shakira–Piqué-kálvária, ezúttal ismét a kolumbiai énekesnőnél a labda. Az egész tavaly júliusban kezdődött, ekkor került válságba a sztárpár házassága, aminek válás lett a vége, ugyanis Shakira nem tudott megbocsátani férjének, aki Clara Chia Martival fűzte a kelleténél szorosabbra viszonyát.

A korábbi labdarúgót a hűtőszekrény buktatta le, ugyanis volt felesége olyan ételt talált benne, amit Piqué nem szeret. A bonyodalmat tetézte, amikor kiderült, hogy sokkal régebb óta tarhatott az FC Barcelona korábbi játékosának viszonya Clara Chia Martival, mint tudni lehetett. A párost egy Zoom-interjú buktathatta le, amelyben a szemfüles rajongók Shakira és Piqué közös otthonában szúrták ki a fiatal szeretőt. A dolog érdekessége, hogy a felvétel 2021-ben készült, amikor Shakira elutazott otthonról két fiával.

A megcsalt feleség dalba öntötte bánatát, amely amellett, hogy hatalmas sikert aratott, volt férjét és szeretőjét pocskondiázza. Az énekesnő dalában az egyik sorban arról énekel, hogy Piqué valójában egy Ferrarit cserélt le egy Twingóra, egy Rolexet egy Casióra. Több sem kellett a két márka marketingeseinek, lecsaptak az ingyenreklámra, és leszerződtek Piquével.

A Shakira dalában szintén megénekelt barcelonai ház – amely pont szemben van Piqué édesanyjának lakhelyével – erkélyére kirakott egy boszorkányfigurát, aki mellől maxhangerőn, végtelenített verzióban szólt az énekesnő legújabb szerzeménye.

(Borítókép: Shakira 2015. szeptember 22-én. Fotó: J. Countess / Getty Images)

Rovatok