Index Vakbarát Hírportál

Garázdasággal vádolja a rendőrség Opitz Barbi barátját

2023. január 19., csütörtök 14:02

Továbbra sem zárult le az Opitz Barbit és barátját érintő viszály, a rendőrség a tavaly decemberi eset óta nyomoz a 19 éves férfi után. A Budapesti Rendőr-főkapitányság garázdasággal vádolja az énekesnő párját.

Ahogy arról az Index is beszámolt, még tavaly 2022. december 23-án 12 óra 42 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Opitz Barbit a barátja megfenyegette a lakásán, és arra kényszerítette, hogy vidékre menjen vele, miközben családja nem tudott arról, hol tartózkodik. 

A rendőrség akkori tájékoztatásából kiderült: a rendőrök kimentek a bejelentett lakcímre, ahol a nő, azaz Opitz Barbi nyitott ajtót. Az intézkedés közben a bejelentésben említett férfi, az énekesnő barátja is megjelent. Tekintettel arra, hogy a férfi korábbi viselkedésével kapcsolatban felvetődött a garázdaság gyanúja, előállították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra. 

Az üggyel kapcsolatban azóta nem derült ki több információ, azonban a Ripost megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság elárulta: a lap által csak Albertnek nevezett, 19 éves férfit garázdasággal vádolják, a nyomozás azonban továbbra is folyik, a vádlottat többször is kihallgatták az ügyben.

Tájékoztatjuk, hogy a nyomozás folyamatban van, egy férfit hallgattunk ki gyanúsítottként garázdaság vétség gyanúja miatt

– reagált a rendőrség. 

A gyanúsított tagad 

Opitz Barbi barátja már az első felröppenő hírek után cáfolta a történteket, szerinte mindössze az énekesnő édesanyja és családja akarta őt elszakítani szerelmétől, emiatt találták ki az eltűnésével és a bántalmazással kapcsolatos történetet is. 

A 19 éves férfi akkor a következőket írta Instagramon: 

Láttam a szerencsétlen sz*rkavarást, emberek, elmentem dolgozni, Barbi Pesten aludt. Ennyi a nagy harc. Elég gáznak tartom, ha van egy sz*rkavaró a családban, például egy anyuka, aki képes az egész családot egy olyan ember ellen fordítani, akit soha nem láttak. Megmondom a frankót, életemben nem találkoztam se a tesójával, se az apjával, se senkivel. És ha mocskolódni akarunk, bármikor megmutatom az anyja és az apja intelligens, életveszélyes fenyegetőzéseit, mert inkább azt verném nagy dobra, mint az ő kitalált sz*rjukat

– írta.

Korántsem ért azonban egyet ezzel az énekesnő nővére, aki szerint testvére barátja rendkívül indulatos és agresszív tud lenni, tudomása szerint többször is kezet emelt Opitz Barbira, akire egy alkalommal az ablakot és az ajtót is rátörte dühében.

(Borítókép: Opitz Barbi 2020. augusztus 17-én. Fotó: Kaszás Tamás / Velvet)

Rovatok