Index Vakbarát Hírportál

Fekete Pákó balesetet szenvedett egy buli után

2023. január 22., vasárnap 15:04

Mosonmagyaróváron lépett fel egy vendéglátóhelyen Fekete Pákó szombaton éjszaka, majd a buli után balesetezett. Személyi sérülés nem történt.

A baleset egy útkereszteződésben történt.  A kisalfold.hu értesülései szerint éjjel háromnegyed kettőkor egy Opel személygépkocsi haladt az Ostermayer utcában,

és amikor a kereszteződéshez ért, nem adott elsőbbséget egy BMW-nek, és a másik autó oldalának ütközött. 

„Tegnap valóban, útban hazafelé történt a szerencsétlen baleset, aminek részleteiről nem tudok nyilatkozni, én magam is nagyon megijedtem. Annyit tudok mondani, hogy tudomásom szerint komoly személyi sérülés nem történt, azóta erről nincs újabb információm. Az autók utasai saját lábon szálltak ki a törött autókból, és meggyőződtünk arról, hogy senki nincs életveszélyes állapotban” – mondta Fekete Pákó a baleset után a kisalfold.hu-nak. Végül hozzátette: 

„A buli jól sikerült, nagyon kedvesek és barátságosak a mosonmagyaróvári emberek.”

(Borítókép: A Budapest–Bamako 2013. január 25-én induló futamán Fekete Pákó áll négykerék-meghajtású Fiat Pandája mellett a versenyről tartott sajtótájékoztató helyszínén Budapesten, a Hotel Intercontinentalban január 23-án. Fotó: Beliczay László / MTI)

Rovatok