Index Vakbarát Hírportál

Friss kép került elő a súlyos betegséggel küzdő Bruce Willisről

2023. január 26., csütörtök 09:19

Néhány órával ezelőtt Los Angelesben kapták lencsevégre az afáziával küzdő Bruce Willist. A 67 éves nyugdíjas színész a barátaival töltött el egy kis időt, közben pedig ételt és italt vett magához.

Tavaly márciusban Bruce Willis felesége, Emma Willis, volt felesége, Demi Moore és öt lánya közös nyilatkozatban tudatta, hogy az egyik legismertebb akcióhős afáziában szenved, emiatt felhagy a színészettel.

Az afázia a beszéd megértésének vagy produkciójának zavara, amely agyvérzés, fejsérülés, tumor vagy fertőzés következtében alakul ki. Hosszú ideig tartó terápiával sok esetben, ha nem is teljes gyógyulást, de jelentős állapotjavulást lehet elérni. A magyar színészek közül Kulka János küzd afáziával.

A bejelentés óta ritkán jelennek meg friss információk a hírességről, aki a legtöbb idejét a családjával, illetve a barátaival tölti, és csak ritkán jelenik meg nyilvános helyeken. Most így tett, a lesifotósok pedig azonnal elkezdték kattogtatni a fényképezőgépeiket, amint meglátták a Die Hard-filmek sztárját.

Mielőtt nyugdíjba vonult, Willis újra összeállt a filmvásznon egykori színésztársával, John Travoltával a Paradise City című alkotásban. A film az egyik utolsó, amelyet Willis befejezett – írja a Daily Mail.

(Borítókép: Bruce Willis 2023. január 24-én. Fotó: TheImageDirect.com / NorthFoto)

Rovatok