Index Vakbarát Hírportál

Fulladásos rohamok miatt került kórházba Galambos Lajos

2023. január 27., péntek 07:17

Bevonult a kórházba Galambos Lajos, aki saját bevallása szerint feszült az egészségi állapota miatt. A zenészre egyre többször törnek rá fulladásos rohamok, írja a Blikk.

„Az elmúlt hét év felőrölte az energiámat. Olyan problémák jelentkeztek nálam a közelmúltban, amik valószínűleg lelki eredetűek, de már szervi problémákban is mutatkoznak” – mesélte a mulatós előadó.

Legutóbb a kisebbik fia, István is szemtanúja volt az ijesztő rohamnak, aki annyira megijedt, hogy azonnal mentőt akart hívni, ám édesapja lebeszélte erről, mert nem akarta, hogy a mentőkocsi a gyermeke szeme láttára vigye el őt.

Galambos Lajos arról beszélt, hogy perceken keresztül levegőért kapkodott. Nem sokkal később aztán bevonult egy magánkórházba vizsgálatokra, amelyek elmondása szerint elég rossz eredményeket hoztak. Az orvosok még mindig nem tudják, mi okozhatja a fulladásos rohamokat – tette hozzá.

A bulvárlap szerint a zenész lelki problémáihoz hozzájárulhat az évek óta húzódó ügye. Mint megírtuk, Galambos Lajost 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték másodfokon decemberben, súlyosbítva ezzel az elsőfokú ítéletet. Ügyvédje, Fröhlich Krisztián később megerősítette, hogy az ítélet valóban jogerős, de 3-4 hónapba beletelhet, mire kijelölik a börtönt, és elvégzik a mindenféle szükséges teendőket.

„A helyzethez képest jól vagyok, de tény, hogy kaptam hideget-meleget, forrót meg jegeset az elmúlt években. Persze voltam én már ennél lejjebb is, a legelején például sokkal rosszabbul viseltem, de mára megedződtem, és erősebb vagyok, mint valaha. Sosem adom fel a harcot, és a végsőkig kitartok az igazam mellett. Hét év után sem veszítettem el a hitemet” – mondta korábban Galamos Lajos a Story magazinnak, amikor a döntésről kérdezték őt.

(Borítókép: Galambos Lajos 2021. szeptember 17-én. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)

Rovatok