Index Vakbarát Hírportál

Britney Spears szerint nincs idegösszeomlása, ez élete legboldogabb időszaka

2023. január 30., hétfő 15:37

Hiába próbálta megnyugtatni rajongóit, nem biztos, hogy elérte célját legújabb posztjával Britney Spears, aki kusza sorokon keresztül győzködte követőit arról, hogy nincs idegösszeomlása, sőt ez élete eddigi legjobb időszaka. A 41 éves énekesnő emellett éjszakai forrócsoki-fogyasztásáról és a feneke mutogatásáról is írt a különös posztban.

Szinte nem telik el úgy hét, hogy ne érkezne újabb botrányos hír vagy híresztelés Britney Spears háza tájáról.

Amióta az amerikai énekesnő kiszabadult édesapja gyámsága alól, előszeretettel borzolja a kedélyeket viselkedésével, elég csak a szinte hetente törölt, majd újra aktivált közösségi oldalaira feltöltött meztelen képeire, furcsa táncolós videóira vagy fiaival és férjével való veszekedéseire gondolni. 

Legutóbb például a szomszédok hívtak rendőrt Spearsre, mivel aggódtak, hogy az Instagramját ismét törlő édesanya kárt tesz magában – amiből aztán szintén botrány lett, hiszen az énekesnő felháborítónak tartotta, hogy mások bele akarnak szólni ily módon az életébe. 

Ugyan beszámíthatóságát és épelméjűségét többen is megkérdőjelezik, Britney Spears állítása szerint nagyon is jól van, sőt soha korábban nem érezte még ilyen jól magát a bőrében, emiatt pedig nem érti mások aggodalmát. 

Mindenki azt hiszi, ismeri a történetemet. Gondolkodjatok el! Nem, nincs idegösszeomlásom! Az vagyok, aki vagyok, és haladok előre az életemben. Soha nem éreztem jobban magam!!! Fel tudom emelni a hangomat egy olyan világban, ahol elvesztettem a jogaimat 15 évre, ez pedig lehetőséget ad a sikerre. Lehetőséget arra, hogy számítsak, és talán ha az én cipőmben járnátok, talán megértenétek… Sajnos pokolian unatkozom, és forró csokit iszom éjszaka!!! Közel 15 évet vártam arra, hogy alkoholt igyak, de rájöttem, hogy utálom!!! Inkább megmutatnám a seggem! U. i.: Igen, letöröltem az Instagramomat, és most újra felkerült, mert megtehetem!!!

– írta kusza bejegyzésében a 41 éves énekesnő, aki vélhetően nem mindenkit győzött meg maradéktalanul a poszttal.

(Borítókép: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic)

Rovatok