Index Vakbarát Hírportál

Ő Négyujjú Franky, akinek egy világsztár lányától született gyereke

2023. február 19., vasárnap 09:14

56 éves lett Benicio del Toro Puerto Ricó-i színész, akit talán ha névről nem is sokan ismernek, de képről egészen biztosan beugrik egy-egy film, amiben alakított, köztük a Blöff és a Félelem és reszketés Las Vegasban.

Benicio del Toro eddigi élete során szinte minden díjat bezsebelt, amit elismer a szakma, így nem véletlen, hogy a filmes felkérések sem kerülik el őt. A színész-producer ugyan Puerto Ricóban látta meg a napvilágot, karriert a Egyesült Államokban tudott felépíteni. Alig múlt el húszéves, amikor megkapta első szerepét, és azután nem volt megállás, szinte minden évben megjelent egy produkció, amelyhez a nevét adta. Ő volt Négyujjú Franky a Blöffben, és alakított már bérgyilkost, nyomozót, sőt magát Pablo Escobart is, de mégsem ezen alakításai voltak a legemlékezetesebbek. Ha ön is szeretné közelebbről megismerni a ma 56 éves Benicio del Torót, akkor töltse ki alábbi kvízünket!

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

(Borítókép: Benicio del Toro 2021. július 12-én. Fotó: Marc Piasecki / Getty Images)

Rovatok