Index Vakbarát Hírportál

Kidobta étterméből Piquét és új barátnőjét a Shakira-rajongó tulajdonos

2023. február 22., szerda 14:00 | aznap frissítve

Nem fogadta jól a sztárpár szakítását, egyszerűen kidobta étterméből Gerard Piquét és új barátnőjét, Clara Chiát egy Shakira-rajongó vendéglátós. Az exfutballista és barátnője Los Angelesben szeretett volna vacsorázni, azonban az általuk választott japán étteremben a kolumbiai énekesnővel szimpatizáló személyzet már a pár kiszolgálást is megtagadta.

Hosszú hónapok óta szolgáltat beszédtémát a Barcelona korábbi spanyol labdarúgójának, Gerrard Piquének és kolumbiai énekesnő párjának, Shakirának a szakítása. Ahogyan arról az Index is több ízben beszámolt, a sztárpár 2022 júniusában döntött úgy, hogy külön utakon folytatják 11 év együttélést követően, miután kiderült, a futballista megcsalta az énekesnőt. 

Ezt követően kiderült, Piqué összejött a cége alkalmazásában álló, 23 éves Clara Chiával. Csakhogy volt barátnője ezt korántsem nézte jó szemmel, ugyanis Shakira állítja, megegyeztek, hogy két közös gyerekük érdekében nem jelenik meg új párjával nyilvánosan. Az exfutballista azonban ezt több alkalommal is megszegte, Shakira pedig több alkalommal is volt párja iránti haragjának adott hangot.

Éppen akkor, amikor már úgy tűnt, hogy a felek közötti viszály némileg elcsendesült, Piqué és Clara Chia kínos történtekkel került a hírekbe.

Ugyanis felkerült a TikTokra egy videó, amelyen az látható, ahogy a volt játékost és barátnőjét éppen kirúgják egy Los Angeles-i japán étteremből.

Ez elsőre alapvetően ugyan valóban botrányosan hangzik, mégis egészen különös ok miatt kellett idő előtt távoznia a párnak a vendéglátóegységből. Mint kiderült,

az étterem tulajdonosa nagy Shakira-rajongó, így amikor a pár belépett az étterembe, a személyzettel karöltve azonnal kedvence védelmére kelt, és már a pincér sem volt hajlandó kiszolgálni őket.

A Marca cikke szerint ettől Clara Chia nagyon ideges lett, és elhagyta az éttermet. A közösségi oldalakra felkerült videókon már csak az látható, ahogy rohamos léptekkel az autója felé tart az újdonsült pár. A szemtanúk és a videó szerint

távozásuk oka a tulajdonos Shakira iránti rajongása, így Piquével szembeni gyűlölete volt.

Mindezt ugyan egy TikTok-videóra alapozza a spanyol lap is, nem lenne nehéz elhinni, hogy valakiből ilyen érzéseket vált ki rajongott előadója…

(Borítókép: Gerard Piqué 2022. május 1-jén. Fotó: Pau BARRENA / AFP)

Rovatok