Index Vakbarát Hírportál

Letaszították Kylie Jennert az Instagram trónjáról

2023. február 25., szombat 20:08

Selena Gomez lett a legnépszerűbb női felhasználó az Instagramon. A híresség egyébként nemrég jelentette be, hogy egy időre visszavonul a közösségi média világától, ugyanis túl öregnek érzi magát hozzá.

Instagramon a legtöbb követővel rendelkező híresség nem más, mint Cristiano Ronaldo labdarúgó, a második helyen pedig szintén egy labdarúgó, Lionel Messi áll. Sokáig Kylie Jenner amerikai valóságshow-szereplő, milliárdos foglalta el a dobogó harmadik helyét, aki egyben a legtöbb követővel rendelkező női felhasználó volt – írja a CNN.

Most viszont változott a top 10-es lista: úgy tűnik, Kylie Jennert letaszították a trónról, és már nem ő a legnépszerűbb nő az Instagramon a maga 380 millió „rajongójával”. A milliárdos celebet Selena Gomez énekesnő, színésznő előzte meg 384 millió követővel. A híresség egyébként nemrég jelentette be, hogy egy időre visszavonul a közösségi média világától.

Döntésének okát nem részletezte, viszont az utóbbi időben többször is netes sértegetések érték, elsősorban a súlyát illetően, amit persze nem is hagyott szó nélkül. „Harmincéves vagyok, és túl öreg már ehhez” – tette hozzá Selena Gomez.

A teljes női lista:

  1. Selena Gomez (384 millió követő),
  2. Kylie Jenner (380 millió követő),
  3. Ariana Grande (358 millió követő),
  4. Kim Kardashian (346 millió követő),
  5. Beyoncé (298 millió követő),
  6. Khloé Kardashian (295 millió követő),
  7. Kendall Jenner (277 millió követő),
  8. Taylor Swift (246 millió követő),
  9. Jennifer Lopez (236 millió követő),
  10. Kourtney Kardashian (213 millió követő).

(Borítókép: Kylie Jenner 2020. február 9-én. Fotó: Frazer Harrison / Getty Images)

Rovatok