Index Vakbarát Hírportál

Beperelték Lady Gagát, mert nem fizette ki a kutyáit ellopó nőnek az ígért félmillió dollárt

2023. február 25., szombat 11:38

Jennifer McBride szerint Gaga világossá tette, hogy „kérdés nélkül” kifizeti az 500 ezer dollárt, amikor 2021 februárjában bejelentette a jutalmat, miután kutyáit, Kojit és Gustavot fegyverrel fenyegetve ellopták a kutyasétáltatójától.

Egy igazán megdöbbentő perben a Lady Gaga francia buldogjainak ellopásával kapcsolatban megvádolt nő azt állítja, hogy az énekesnő sosem adta át az ígért 500 ezer dolláros jutalmat, ezért most azt akarja, hogy a bíróság kényszerítse az énekesnőt, hogy köhögje ki a pénzt.

McBride azt állítja, hogy február 26-án adta vissza a kutyákat Lady Gagának az LAPD Olympic Community állomásán, 2 nappal az után, hogy ellopták tőle őket.

McBride-ot lopott vagyon elfogadásával és bűnpártolással vádolták meg. Ami a bűnözőkkel való kapcsolatát illeti, állítólag annak az egyik férfinak az apjával járt, aki felelős volt Gaga kutyasétáltatójának bántalmazásáért.

Később beismerte, hogy bűnös a lopott vagyon elfogadásának vádjában, így végül 2 év próbaidőt kapott.

A TMZ szerint McBride több mint 500 ezer dollárt akar, amiért állítólag a megtévesztő jutalmat Gaga közzétette.

Los Angeles megye helyettes kerületi ügyésze, Michele Hanisee a TMZ-nek elmondta, hogy McBride tudatában volt annak, hogy a kutyákat ellopták, amikor a jutalom reményében visszaadta őket, és évek óta ismerte a lövöldözésben részt vevő férfiakat. Arra is rámutatott, hogy McBride még mindig próbaidőn van, és ha Gagának bármilyen anyagi kára keletkezett, az emberek anyagi kártérítést követelhetnek McBride-tól.

(Borítókép: Lady Gaga 2016. december 5-én. Fotó: Stuart C. Wilson / Getty Images)

Rovatok