Index Vakbarát Hírportál

Egy rádióhallgató nyomhatta fel a rendőrségnél Rákóczi Ferit

2023. február 25., szombat 12:29

Rákóczi Ferenc a Rádió 1-en hallgatható Balázsék című rádióműsor egyik korábbi adásában elárulta, hogy idézést kapott a rendőrségtől, miután a fiát egy forgalomtól elzárt magánterületen tanította autót vezetni. A műsorvezetők arra gyanakodnak, hogy az egyik hallgatójuk jelenthette fel a családapát.

„Az történt, hogy három napja elmondta, hogy vezetett Somával. Valami magánterületen, sorompón belül, nem a közlekedésben. Meghallgatva a megszólalást, azonnal feljelentettek a rendőrségen, és nekik hivatalból eljárást kell indítaniuk” – tárta a hallgatók elé a történetet Sebestyén Balázs, aki felidézte, hogy őt azért jelentette fel valaki, mert a leállósávban fotózkodott.

Vadon Jánosék aztán igyekeztek tréfával elvenni a történet élét, azon kezdtek el merengeni, hogy Rákóczi Ferenc mit mondhat majd a rendőrőrsön.

„Mondd azt, hogy nagyon furán kezdtél el lélegezni, ilyen kis nyálbuborékok jelentek meg a szád szélén. Kapkodtad a levegőt, összeakadt a szemed, és azt mondtad, hogy »mérges akarok lenni«” – viccelődött Vadon Janis, írja a Bors.

A három rádiós egyébként felháborodott azon, hogy feltehetően az egyik hallgatójuk írta a feljelentést, teszi hozzá a bulvárlap.

(Borítókép: Rákóczi Feri 2021. május 20-án az Index szerkesztőségében. Fotó: Gerencsér Tamás / Index)

Rovatok