Index Vakbarát Hírportál

Meghan Markle csalódott, Harry herceg szegényebb, mint gondolta

2023. február 28., kedd 15:02

Nem volt elégedett Harry herceg vagyoni helyzetével Meghan Markle, megismerkedésükkor arra számított, jóval nagyobb vagyonnal rendelkezik a királyi sarj – árulta el egy bennfentes. A családtól való elszakadás valóban anyagilag is érzékelhető Harryék pénztárcáján, attól azonban korántsem kell tartani, hogy száraz kenyéren és vízen kell élnie a párnak…

Hiába döntöttek úgy, hogy elhagyják a királyi családot, és az Egyesült Államokba költöznek, továbbra is lankadatlan figyelem kíséri Meghan Markle és Harry herceg életét.

Ezen felbuzdulva Harry a közelmúltban meg is jelentette önéletrajzi kötetét, azonban nem csak a kötet szolgáltat újabb csámcsognivalót a bulvárlapoknak. 

Egy szakértő ugyanis most azt állítja, kapcsolatuk elején Meghan Markle csalódott volt, mivel azt gondolta, jóval nagyobb vagyonnal rendelkezik párja. Tom Bower, a 2022-es Bosszú: Meghan, Harry és a Windsorok háborúja című könyv szerzője pénzmániásként írta le az egykori színésznőt a Daily Mailnek adott, hétfőn megjelent interjúban.

Nagy meglepetés és csalódás volt számára, hogy Harry hercegnek nagyon kevés pénze volt. Azt képzelte, hogy százmilliós, ha nem milliárdos vagyona van

– állította Bower.

A szakértő szerint ráadásul a pár jelenlegi életmódját sem tudja sokáig finanszírozni, mivel elhagyták a királyi családot, amelynek így vagyonából sem részesednek. 

Markle nagy Cadillacekben akar ülni, és magánrepülőgéppel repülni. Jelenleg az efféle dolgokért keményen meg kellene dolgoznia

– tette hozzá.

Természetes arról szó sincs, hogy Harryék száraz kenyéren és vízen tengődnének nap mint nap. 2021-ben a Forbes 10 millió dollárra becsülte Harry és Markle nettó vagyonát, beleértve Harry néhai anyjától, Diana hercegnőtől származó örökségének megmaradt részét, valamint a kaliforniai Montecito kastélyt is.

Ez már magában sem kis összeg, azonban valóban kicsit bánhatják, hogy összerúgták a port a családdal, ugyanis így pénzügyileg is elzárták őket a brit korona 34 milliárd dollárra becsült vagyonától, miután 2020-ban feladták királyi tisztségüket, és az Egyesült Államokba költöztek.

A 38 éves Harry és a 41 éves Markle ezután megalapította az Archewell Productions céget, majd nem sokra rá egy róluk szóló sorozat készítése miatt többéves gyártási szerződést írtak alá a Netflixszel. Ennek becsült értéke 100 és 150 millió dollár között van.

A sorozat mellett kiderült, Harry életrajzi könyvén dolgozik, amellyel szintén nagyot kaszálhat, állítólag 20 millió dollár előleget kapott, amikor eladta az írás jogait – így vélhetően azért még van mit a tejbe aprítania a bosszús Meghan Markle-nek is.

(Borítókép: Meghan Markle és Harry herceg 2018. október 17-én. Fotó: Chris Jackson – Pool / Getty Images)

Rovatok