Index Vakbarát Hírportál

Az énekes, aki több rekordot állított fel, mint ahány vármegyénk van

2023. március 1., szerda 06:24

Ma töltötte be 29. életévét Justin Bieber, akit a legsikeresebb énekesek között tartanak számon. Bieber az elmúlt hónapokban főleg a pihenésre koncentrált, elhalasztotta többek között budapesti koncertjét is, amire nyomós oka volt.

A kanadai énekes egy videómegosztó portálnak köszönhetően vált ismertté. Még csak tinédzser volt, amikor megjelent az első dala, amivel betört a szórakoztatóiparba. Autodidakta módon tanult meg hangszeren játszani, így nem túlzás azt állítani, hogy a vérében van a zene. Hamar rátalált a hallgatótáborára, viszont népszerűségének növekedésével egyetemben szállt el vele a ló, így a húszas évei elején többször is összetűzésbe került a hatóságokkal.

Bieber kicsapongását minden bizonnyal a neje, Hailey Bieber tudta némileg csillapítani, így ma már egy sokkal tudatosabb, önazonos Justin Bieberről beszélhetünk, akinek születésnapja alkalmából egy kvízt állítottunk össze. Ha Ön is szeretné tesztelni tudását a nemrég Ramsay Hunt-szindrómával diagnosztizált énekes munkásságával kapcsolatban, tippelje meg a válaszokat az alábbi kérdésekre.

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

(Borítókép: Justin Bieber. Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images)

Rovatok