Index Vakbarát Hírportál

Meglepő dolgot mondott a kórházat megjárt Galambos Lajos

2023. március 3., péntek 07:07

Hazaengedték a kórházból Galambos Lajost, akihez szerdán kellett mentőt hívni. A trombitaművész elárulta, mi küldte őt padlóra a hét közepén.

Csütörtök reggel lapunk is megírta, hogy szerdán kórházba kellett szállítani Galambos Lajost. A zenész-előadóművészt boldogasszonypusztai birtokáról vitte el egy szirénázó mentőautó. Mint mondta, súlyos fulladásos roham tört rá, emiatt kellett bevinni az intézménybe.

Galambos Lajos azt is megerősítette, hogy két mentőautó is a birtokra érkezett. Ennek az volt az oka, hogy az első autóban nem volt olyan felszerelés, amely a teljes körű vizsgálathoz szükséges volt. A sürgősségi osztályon aztán hosszú órákat töltött, rengeteg vizsgálatot elvégeztek rajta.

Úgy érzem magam, mint az a kutya, aki már a földön fekszik, de még belerúgnak. Valótlanságokat terjesztenek rólam a sajtóban, amivel korábban nem foglalkoztam volna, de az ellenem folyó eljárásban hatalmas károkat okozhatnak. Nem szégyellem bevallani, magánnyomozót fogadtam, hogy megtudjam, ki szivárogtat rólam valótlan vagy félinformációkat. Amikor a nyomozás eredményeként megtudtam, hogy egy olyan stábtagom árult el, akivel évtizedek óta együtt dolgozom, lelkileg padlóra kerültem. Biztos vagyok benne, hogy ennek is köze van ahhoz, hogy kórházba kerültem

– mondta a Blikknek Galambos Lajos, aki néhány napja még egy lagzin csapott nagy bulit.

Gyógyíthatatlan betegségről vallott a trombitaművész

Mint korábban megírtuk, halasztást kért, ezért a bíróság döntéséig nem kell börtönbe vonulnia Galambos Lajosnak.

A zenész nemrégiben gyógyíthatatlan betegségéről vallott, ami miatt halasztást kért börtönbüntetésének letöltésére. Elmondása szerint jobban örülne, ha bevonulhatna a börtönbe, mert az azt jelentené, hogy teljesen egészséges. Mint azt elmondta, tüdőtágulása van, úgynevezett keszonbetegség, amitől gyakran fullad és köhög.

Rovatok