Index Vakbarát Hírportál

Bruce Willis felesége üzent a paparazzóknak

2023. március 6., hétfő 16:35

Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis felszólította a paparazzókat, hogy tartsák a távolságot, és ne kiabáljanak a Die Hard-filmek sztárjával, amikor meglátják az utcán.

Heming Willis érzelmes kérést fogalmazott meg egy, az Instagram-oldalán megosztott videóban. Elmondása szerint „még mindig sok felvilágosításra van szükség” a demenciával élő emberekről.

Ezután elmesélte, hogy nemrég a fotósok letámadták az utcán a betegeskedő színészt, aki a barátaival találkozott Santa Monicában – írja a CNN.

„Ez a videó most a fotósoknak és videósoknak szól, akik megpróbálnak minél exkluzívabb felvételeket készíteni a férjemről: tartsátok meg a távolságot! Tudom, hogy ez a munkátok, ezért kaptok fizetést, de nagyon szépen kérlek benneteket, ne kiabáljatok oda a férjemnek, hogy hogy van, vagy bármi. Adjatok neki teret” – mondta a könnyeivel küzdő Heming Willis a kamerába.

Tavaly márciusban Bruce Willis felesége, Emma Willis, volt felesége, Demi Moore és öt lánya közös nyilatkozatban tudatta, hogy az egyik legismertebb akcióhős afáziában szenved, emiatt felhagy a színészettel. Az egykori akciósztárnál nemrégiben frontotemporális demenciát diagnosztizáltak az orvosok.

A bejelentés óta ritkán jelennek meg friss információk a hírességről, aki legtöbb idejét a családjával, illetve a barátaival tölti, és csak ritkán jelenik meg nyilvános helyeken. 

(Borítókép: Bruce Willis és Emma Heming Willis 2018. július 14-én. Fotó: Steve Granitz / WireImage / Getty Images Hungary)

Rovatok