Index Vakbarát Hírportál

Bruce Willis felesége teljesen kiakadt a férjéről és Demi Moore-ról terjedő pletykák miatt

2023. március 11., szombat 07:10

Emma Heming Willis szerdán cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint Bruce Willis volt felesége, Demi Moore beköltözött hozzájuk.

A napokban egyre több portálon jelentek meg hírek arról, hogy Bruce Willis exfelesége, Demi Moore odaköltözött a Die Hard színészéhez és feleségéhez, hogy segítsen ellátni a beteg színészt. Erre Emma Heming Willis, Bruce Willis felesége is reagált:

Csírájában elfojtjuk ezt az ügyet. Ez annyira hülyeség. Kérlek, hagyjátok abba.

Tavaly márciusban Bruce Willis felesége, Emma Willis, volt felesége, Demi Moore és öt lánya közös nyilatkozatban tudatta, hogy az egyik legismertebb akcióhős afáziában szenved, emiatt felhagy a színészettel. Az egykori akciósztárnál nemrégiben frontotemporális demenciát diagnosztizáltak az orvosok.

A bejelentés óta ritkán jelennek meg friss információk a hírességről, aki legtöbb idejét a családjával, illetve a barátaival tölti, és csak ritkán jelenik meg nyilvános helyeken.

Nemrég azonban friss képek láttak napvilágot a sztárról, aki a barátaival találkozott Santa Monicában. A paparazzók aktív jelenlétének azonban nem mindenki örült. Bruce Willis felesége a médiában megjelent képek után ki is akadt, és könnyeivel küszködve kérte a lesifotósokat, hogy tartsanak távolságot férjétől, és ne kiabáljanak utána az utcán.

(Borítókép: Bruce Willis és Demi Moore 2018. július 14-én. Fotó: Phil Faraone / VMN18 / Getty Images)

Rovatok