Index Vakbarát Hírportál

Visszatér Bereczki Zoltán

2023. március 15., szerda 18:22

Korábban Bereczki Zoltánnak minden koncertjét, színházi fellépését vissza kellett mondania gégegyulladása miatt. Az is megfordult a fejében, hogy betegsége miatt más szakmát kell választania, de nem így történt. A színházi szerepeit bár visszaadta, hogy több időt tölthessen gyermekével, a koncertezést továbbra is folytatja.

December közepén derült ki, hogy Bereczki Zoltánnak gégegyulladása miatt le kellett mondania több koncertjét is. Akkor azt mondta, hogy bár beszélni tud, énekelni nem. 

A színész elmondta korábban, hogy minden orvosi utasítást igyekezett betartani, de a tavalyi évben még nem állt készen arra, hogy színpadra álljon. Bereczki Zoltánnak sikerült kigyógyulnia a gégegyulladásból, bár sok koncertjét így is le kellett mondania a betegség miatt.

A színész, énekes a gégegyulladása miatt azt gondolta: új szakmát kell keresnie. Próbálkozott kisebb akusztikus koncertek megtartásával, de nem jött össze neki. Két egymást követő napon is tartott kisebb koncertet, de a harmadik napra elment a hangja.

Kijelentette: ennyire durván beteg még sohasem volt. Olyan éjszakája is volt, hogy nem volt képes nyelni, olyan fájdalmat érzett, hogy még álmából is felébredt rá.

Színházi szerepeit visszaadta

A színész meghatódva jelentette be, annak érdekében, hogy minél több időt tudjon lányával, a 19 hónapos Flórával tölteni, minden színházi szerepét visszaadta a Centrál Színházban.

Azért adtam vissza a szerepeimet, mert apuka akartam lenni, és félig ezt nem lehet csinálni. Nagyon vágytam arra, hogy ezt most, ebben a körben jól csináljam. De most sem tudhatom, jól csinálom-e

– fogalmazott a színész.

Továbbra is koncertezik

Most pótoljuk be a decemberi lekötött és elmaradt koncerteket, nagy izgalommal és lelkesedéssel vágtunk bele az Álmodozó címet viselő turnéba

– mondta a Metropol megkeresésére Ferenczi Orsolya, a zenész menedzsere. 

„Az elkövetkező napokban megjárjuk Szlovákiát, az Eötvös10 Művelődési Házat, Szolnokot, és végül megérkezünk a MOM Kultba április 21-én. Zoli rendkívül motivált, tele van energiával, és nagyon boldog, hogy újra találkozhat a közönségével” – fogalmazott a menedzser.

(Borítókép: Bereczki Zoltán. Fotó: Balogh Zoltán / MTI)

Rovatok