Index Vakbarát Hírportál

Borattal bővülhet a Marvel-univerzum

2023. március 19., vasárnap 09:09

Bennfentesek szerint Sacha Baron Cohen is csatlakozott a Marvel Cinematic Universe-hez (MCU), és ikonikus gonosztevőt játszik a filmben. A színész bizonyította már, hogy nem csak a botrányfilmekhez és a botrányok szerepekhez ért, most Mefisztó szerepében tűnhet fel.

Sacha Baron Cohen csatlakozott az MCU-hoz mint a Marvel egyik ikonikus gonosztevője – állítja egy bennfentes.

Mephisto – akit Cohen alakíthat a jövőben – egy démoni karakter, aki fizikai megjelenésében is az Ördöghöz hasonlít. Ez az ikonikus démon számos Marvel-hős ellenfele volt az 1968-as Ezüstszörfös harmadik számában való megjelenése óta – írja a Gaming Bible.

Olyan karakterekkel került szembe a képregényekben, mint Johnny Blaze, azaz Ghost Rider, Pókember, Doctor Strange, Skarlát Boszorkány. Már csak ebből a néhány névből is látszik, hogy rengeteg lehetőség van a karakterében. 

Úgy tudni, hogy Mephisto a Marvel közelgő sorozatában, az Agathában léphet színre először. 

Bár hivatalos bejelentés egyelőre nem volt, a pletykák alapján valószínűnek tűnik, hogy a Borat és az Ali G sztárja, Sacha Baron Cohen fog a hírhedt vörös démon bőrébe bújni. Korábban komolyabb szerepekben is láthattuk már a színészt, aki főszereplője volt Az izraeli kém (The Spy) című filmdrámának, amiért Golden Globe-jelölést is kapott.

Rovatok