Index Vakbarát Hírportál

Megható videóval köszöntötte fel Bruce Willist felesége

2023. március 20., hétfő 11:47

Bruce Willis felesége, Emma Heming közösségi oldalán köszöntötte fel férjét. Bejegyzésében köszönetet mondott a színészt támogatóknak, akiket arra kér, továbbra is imádkozzanak érte.

Bruce Willis egészségi állapota az elmúlt években folyamatosan romlott. Hollywood egyik legfényesebb csillaga már egy ideje felhagyott a színészettel, mikor először afáziát, később pedig frontotemporális demenciát diagnosztizáltak nála.

A bejelentés óta a színész eltűnt a nyilvánosság elől, csak a felesége, Emma Heming Willis által megosztott bejegyzésekből lehetett tájékozódni, milyen állapotban van.

Családja mindent megtesz annak érdekében, hogy segítse a 68 éves színészt. Egy ideig még olyan hírek is hallhatók voltak, hogy Willis exfelesége, Demi Moore is odaköltözött hozzájuk, hogy ápolja a színészt, ezt azonban  Emma Heming Willis tagadta

A színész unokatestvére, Wilfried Gliem nemrég arról beszélt, hogy Willis édesanyja borzasztóan aggódik, néha már abban sem biztos, hogy a fia egyáltalán felismeri-e őt, mindeközben pedig viselkedése is egyre agresszívabb.

Videóban köszöntötte felesége

Amint arról az Index is írt, vasárnap ünnepelte 68. születésnapját Bruce Willis. Lapunk egy kvízzel emlékezett meg a színészről, felesége pedig Instagram-oldalán osztott meg érzelmes videót, amelyhez a következőket írta:

Ő maga a tiszta szeretet, és én mindig szeretni fogom. Boldog születésnapot, édesem! Születésnapi kívánságom Bruce-nak, hogy továbbra is imádkozzatok érte, mert az ő érzékeny lelke érezni fogja ezt. Köszönöm szépen, hogy szeretitek és törődtök vele is

– olvasható  Emma Heming bejegyzésében.

Demi Moore sem feledkezett meg volt férjéről

Boldog születésnapot, BW! Nagyon örülök, hogy veled ünnepelhetünk ma. Mindenkinek köszönjük a szeretetet és a jókívánságokat – mind érezzük

– köszöntötte volt férjét Demi Moore, aki egy videót is megosztott közösségi oldalán, ahol az látható, hogyan ünnepelte a család a színész születésnapját. Bruce Willis 1987-ben vette feleségül Demi Mooret, akivel 2000-ig voltak házasok, de jó kapcsolatuk a válás után is megmaradt.

(Borítókép: Emma Heming és Bruce Willis 2013. július 11-én Los Angelesben. Fotó: Kevin Winter / Getty Images)

Rovatok