Index Vakbarát Hírportál

Pszichiátriára küldték a 2000-es évek tinisztárját

2023. március 21., kedd 07:52

A színésznő Amanda Bynest pszichiátriai megfigyelés alá helyezték – közölte egy, a helyzetre rálátással rendelkező forrás. A TMZ információi szerint egy szemtanú látta, ahogy az egykori tinisztár ruha nélkül kóricál vasárnap reggel Los Angeles belvárosában.

A lap szerint a meztelen nőt – aki maga hívta a 911-es segélyhívó számot – egy közeli rendőrőrsre vitték, ahol megállapították, hogy 72 órás pszichiátriai megfigyelés alá kell őt helyezni.

Egy másik forrás hétfőn azt mondta, hogy a 36 éves Bynes már jó ideje nem tartja a kapcsolatot a családjával.

Amanda Bynes has been placed on a psychiatric hold after she was found roaming the streets of Los Angeles naked and alone, TMZ reports.

She reportedly waved a car down and told the driver she was having a psychotic episode, then called 911 herself. pic.twitter.com/GHavkKNb3G

— Pop Base (@PopBase) March 20, 2023

Túl a csúcson

A színésznő az 1990–2000-es években vált híressé, amikor is több produkcióban szerepelt, köztük televíziós műsorokban, illetve filmekben. A magyar nézők főképp a Miről álmodik a lány?, a Micsoda srác ez a lány, illetve a Könnyű nőcske című filmekből ismerhetik, ám az Amanda show és a Tesóm nyakán című szériák főszerepét is ő alakította.

Az elmúlt években viszont nem a színészi játékával, hanem a botrányos viselkedésével hívta fel magára a figyelmet.

Amanda Bynest még 2012-ben kapták ittas vezetésen, ám végül két évvel később az ellene felhozott vádakat ejtették, három év próbaidőre bocsátották. 2013-ban ismét meggyűlt a baja a törvénnyel, ugyanis benzinbe áztatta a kutyáját, majd manhattani lakása előterében füvezett, így veszélyeztetéssel, illetve marihuánabirtoklással vádolták meg.

2013 nyarán aztán tüzet gyújtott egy idegen kocsifelhajtóján Thousand Oaksban, ezt követően őrizetbe vették. A színésznő később bejelentette, hogy bipoláris zavart diagnosztizáltak nála. A színésznő mentális problémái miatt 2013-ban ideiglenesen édesanyját nevezték ki magánéleti és pénzügyi gyámjává, az ügy végére tavaly került pont.

Rovatok