Index Vakbarát Hírportál

Öt éve józan, de a mai napig küzd a kísértéssel Molnár Tamás

2023. március 21., kedd 16:52

Hiába józan már öt éve Molnár Tamás, az énekes életében továbbra is jelen van a kísértés, aminek nap mint nap minden erejével próbál ellenállni. A korábban komoly alkohol- és drogproblémákkal küzdő előadó elmondta: függőségei a környezete számára nyilvánvalók voltak, és mindenki azon volt, hogy megértesse vele, ha így folytatja, bele fog halni.

Ahogy arról tavaly az Indexnek adott interjúban is beszámolt, hiába józan már évek óta, az Anti Fitness Klub nevű bandával ismertté vált Molnár Tamás a mai napig küzd a démonjaival, azaz az ellen, hogy újra az alkoholhoz vagy kábítószerekhez nyúljon. 

Molnár Tamás most a Palikék világa című műsor vendége volt, ahol elmondta, mindenki számára köztudott volt korábban, hogy drog- és alkoholproblémai vannak, ami ellen mindig mindenki próbált is tenni, ám sokkal inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel.

Ülések voltak a kiadóban, amelyek témája a cuccozás és én vagy a zenekar volt. Nem volt tabu. Aki körülöttünk dolgozott, az mind látta, és különböző eszközökkel sugallták vagy próbálták elmagyarázni, hogy haver, ez így nem lesz jó

– ecsetelte a műsorban a dalszerző-énekes, akinek elmondása szerint ismerősei attól tartottak, hogy belehal a függőségekbe. 

A függőségekkel hosszú ideig küzdő, nemrég Majkával közös dalával nagy port kavaró előadó arra is kitért, hogy hiába nem nyúlt már italhoz és tudatmódosító szerekhez évek óta, továbbra is van, hogy erősen küzdenie kell a kísértés ellen.

Ennek ellenére mindent megtesz azért, hogy józan tudjon maradni. 

Ott ülnek a vállamon az ördögök, az egyik a jobb, a másik a bal vállamon. Lehet, hogy tudok olyan szituációba kerülni, ahol elkezd izzadni a tenyerem. Ez időről időre emlékeztet arra, hogy ez nem egy olyan dolog, amin átlépsz, ez mindig ott liheg a nyakamban

– mondta Molnár Tamás, aki igyekszik mindig erősebb lenni ennél a lihegésnél. 

Az énekessel készített teljes interjú itt tekinthető meg: 

Rovatok