Index Vakbarát Hírportál

Költöznek Korda Györgyék, azt is elárulták, hova mennek

2023. március 25., szombat 13:38

Balázs Klári és Korda György nemsokára elhagyja a legendás Villa Kordát, amit milliókért árultak. A híres házaspár most arról beszélt, Budapest melyik részén rendezkednek be.

Korábban az Index is beszámolt arról, hogy a zenészek az emelkedő rezsiárak miatt eladták a II. kerületi villát, amelyet még ők maguk építettek fel 32 évvel ezelőtt. Az énekespár azonban egy podcastben bevallotta, mégsem adták el a villájukat, mert a vevő nem fizette ki az összeget.

Az új tulajdonos az utolsó pillanatig azon volt, hogy meg tudjon egyezni Kordáékkal, de nem sikerült közös nevezőre jutniuk

nyilatkozta a Blikknek egy ingatlanos szakember, aki szerint a projektet végérvényesen leállították.

„Akármi is lesz, mi költözni fogunk, az biztos, aztán majd lesz valahogy” – jelentette ki Balázs Klári, aki megerősítette, hogy egyelőre a legendás házban élnek a férjével. „Olyanok vagyunk, mint a gólyák. Maradunk a II. kerületben” – fűzte hozzá Korda György.

A Korda Villa a Szemlőhegyen található, a 22 szobás épületet, ami éveken át hotelként működött, több mint egy éve 780 millió forintért árulták, írja a bulvárlap.

Rovatok