Index Vakbarát Hírportál

A rendőrség letartóztatta a Marvel sztárját

2023. március 26., vasárnap 07:04

A New York-i rendőrség letartóztatta Jonathan Majors színészt, miután egy nő a 911-es segélyhívó számon bejelentést tett a férfi ellen.

A Creed III és A Hangya és a Darázs: Kvantumánia színészét fojtogatással, testi sértéssel és zaklatással vádolja a hatóság.

Jonathan Majors was arrested in New York City this weekend, but the actor insists he's done nothing wrong. https://t.co/NURwSzeNQP

— TMZ (@TMZ) March 25, 2023

A színész állítólag egy 30 éves nővel szemben alkalmazott fizikai erőszakot, miután eldurvult egy családi vita. A sértett, aki kisebb sérüléseket szenvedett a fején és a nyakán, azt mondta a rendőröknek, hogy bántalmazták.

A TMZ beszámolója szerint Jonathan Majors barátnője hívta rá a rendőröket a színészre. A nő azt állította, hogy a taxiban veszett össze a párjával, miközben egy brooklyni bárból hazafelé tartottak.

„Az áldozat tájékoztatta a rendőrséget, hogy bántalmazták. A rendőrök a 33 éves gyanúsítottat őrizetbe vették. Az áldozat kisebb sérüléseket szenvedett a fején és a nyakán, és stabil állapotban szállították el egy környékbeli kórházba” – közölte a New York-i rendőrség szóvivője.

A lap forrásai szerint a nő azért lett ideges, mert rajtakapta a színészt, hogy egy másik nővel SMS-ezik, ezért úgy döntött, belenéz Jonathan Majors telefonjába.

Emiatt a színész dühös lett, megragadta a nő kezét, majd folytatta a pofozkodást, és átkarolta a nyakát.

Jonathan Majors semmi rosszat nem tett. Alig várjuk, hogy tisztázzuk a nevét és tisztázzuk az ügyet

– közölte a színész képviselője.

„Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.”

Rovatok