Index Vakbarát Hírportál

Megrázó részletességgel beszélt édesanyja elvesztéséről az ismert magyar színésznő

2023. március 29., szerda 20:41

Néhány hete elveszítette édesanyját Görbe Nóra, aki a Linda című tévésorozat kapcsán lett igazán ismert. A színésznő most elmesélte, min ment keresztül az elmúlt időszakban.

Görbe Nóra – aki hat évvel ezelőtt a férjét, Pétert is elveszítette – napi szinten tartotta a kapcsolatot az édesanyjával, aki már jó ideje egy közeli, biztonságot nyújtó intézményben élt. A Bors úgy tudja, hogy a színésznő utolsó élő felmenője február 25-én halt meg.

Előző nap étteremben voltunk, kávéztunk. Aznap, amikor hazavittem, ahogy kiszállt az autóból, és visszanézett, megmagyarázhatatlan módon láttam rajta valamit. Este még beszéltünk, reggel azonban üzentek az intézményből, ahol lakott, hogy hívjam a központi nővérhívót. Korábban soha nem kaptam ilyen üzenetet; azonnal tudtam, mi történt

– mesélte Görbe Nóra a hot! magazinnak.

„Minden ködbe burkolózott körülöttem. Azt sem tudtam, hogy hol vagyok. Egy barátnőm jött velem, hogy ne én vezessek. Borzasztó volt belépni; anyu ott feküdt az ágyon, el kellett búcsúznom tőle. Még fel sem ocsúdtam bánatomból, már jöttek a lélekölő intéznivalók. Az intézményben empátiamentesen kezeltek mindent; az volt a legfontosabb, hogy azonnal elvigyék a tévé beltéri egységét” – mondta a színésznő, aki szomorúan tette hozzá, hogy a hivatalos ügyek megnehezítik a gyászfolyamatot.

Rovatok