Index Vakbarát Hírportál

Jövőre jön a Star Wars: A Rossz Osztag utolsó évada

2023. április 10., hétfő 14:15

Utolsó harcra indulnak a sorból kilógó klónhősök és óriási szörnyek és Palpatine ellen.

2024-ben kerülhet a Disney+ műsorára a Star Wars: A Rossz Osztag című sorozat harmadik évada – derült ki a Star Wars Celebration Europe 2023 (SWCE) rendezvény alkotókkal folytatott nyilvános beszélgetéséből. A sorozat producerei Brad Rau, Jennifer Corbett és Athena Portillo elmondta, hogy a Lucasfilm ezzel lezárja a 99-es klónerő katonáinak történetét, tehát 

ez lesz a záró évad.

A helyszínen levetített bemutatóban Palpatine császár volt látható, amint a klónsereget előállító létesítmény Birodalomban betöltött fontosságát hangsúlyozza. Megjelent az elit klóncsapat összes tagja: Omega és Célkereszt a Birodalom foglyaként; a kiszabadításukat tervező Vadász; és Zúzó, amint detonátort dob egy óriási szörny szájába. Ismét feltűnt továbbá a fejvadász Fennec Shand, akit a Boba Fett könyvéből és a Mandalóriból is ismerhet a néző.

A 2012 óta a Disney tulajdonát képező Lucasfilm szerteágazó produkciós fejlesztéseit bemutató londoni rendezvényen korábban már bejelentettek három új mozifilmet, a Jedihistóriák animációs sorozat új évadát és az idén augusztusban érkező Ashoka sorozatot. Ugyanitt láthatta a közönség a szintén a Lucasfilm produkciói közé tartozó új Indiana Jones-film bemutatóját is.

(Starwars.com)

Rovatok