Index Vakbarát Hírportál

Börtönbe kerülhet a Banks nyomozó sztárja

2023. május 6., szombat 17:45

Súlyos testi sértéssel vádolják a Banks nyomozó és a Sherwood sztárját. Stephen Tompkinson állítólag rátámadott egy részeg férfira, amiért az a színész háza előtt hangoskodott. A sértett koponyatörést és súlyos agysérülést szenvedett.

Letartóztatták Stephen Tompkinsont, a Banks nyomozó és a Sherwood sztárját súlyos testi sértés gyanújával. A színész ellen a szomszédja tett terhelő vallomást, aki látta, ahogy Tompkinson rátámad a háza előtt hangoskodó részeg férfira – írja a Sky News.

Az eset még 2021. május 30-án hajnalban történt, és a szomszéd elmondása szerint a színész először felpofozta, majd behúzott egyet az egyik részeg férfinak, aki ettől elesett, és beverte a fejét a betonba. A mentőket a szomszéd hívta ki.

A színész ügyvédje azt mondta, Tompkinson hajnali fél hat körül ment ki a háza előtt hangoskodó két férfihoz, arra kérve őket, hogy távozzanak. Azt viszont tagadja, hogy rátámadt volna a férfira. Karl Poole, a sértett férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba kellett vinni. A beszámolók szerint koponyatörést és agysérülést szenvedett.

Rovatok