Index Vakbarát Hírportál

Jamie Foxx lánya elárulta, milyen állapotban van az apja

2023. május 16., kedd 06:48

A színészt nemrég kórházba szállították, a médiában pedig fals információk láttak napvilágot a színész állapotával kapcsolatban, lánya azonban tisztázta a helyzetet.

Jamie Foxx egészségügyi problémák miatt került kórházba, erről lánya, Corinne egy azóta törölt posztjából értesült a világ és a média. Az utóbbi rögtön fel is kapta a hírt, és megindultak a találgatások, hogy vajon miért is került kórházba a színész. Annyi akkor biztossá vált, hogy mindennek semmi köze az éppen forgó Back in Action című Netflix-filmhez, melyben a színész mellett többek közt Cameron Diaz és Glenn Close is szerepel – írja a The Independent.

Most újabb hírek érkeztek Jamie Foxxról, ismét a lányától, miután az 55 éves színészt kiengedték a kórházból, és már otthon lábadozik.

Mindezt azután érezte szükségszerűnek közzétenni, hogy a Radar elnevezésű portál azt írta, hogy a „család a legjobbat reméli, de a legrosszabbra készül”. 

Szomorú látni, ahogy megvadul a média. Apám már hetek óta hazajött a kórházból, és lábadozik. Sőt tegnap még pickleballt is játszott! Köszönöm mindenkinek az imát és a támogatást!

– reagált a hírre Jamie Foxx lánya, Corinne.

Rovatok