Index Vakbarát Hírportál

Kegyetlenül kiszúrt rajongóival Lionel Richie

2023. augusztus 13., vasárnap 18:16

Nagyon feldühítette rajongóit Lionel Richie, miután váratlanul lemondta az Earth, Wind & Fire zenekarral közös New York-i koncertjét. A 74 éves énekes szombat este lépett volna fel a Madison Square Gardenben. A tervezett kezdés után egy órával kiírta közösségimédia-oldalára, hogy az időjárás miatt nem tud leszállni a gépével a városban, így nem vesz részt a koncerten.

„A zord időjárás miatt, és mivel nem tudok leszállni New Yorkban, nem tudok eljutni a ma esti koncertre. Le vagyok sújtva. A műsort átütemezzük augusztus 14-ére. Alig várom, hogy felléphessek előttetek. A ma esti koncertre szóló jegyek a hétfői koncertre is érvényesek lesznek” – írta az X-en Richie.

A csalódott és mérges rajongók, akik egy órán át vártak az énekesre a Madison Square Gardenben, kevésbé voltak megértőek a megkésett bejelentéssel kapcsolatban.

Ugyan már, egész nap szép idő volt New Jersey-ben és New Yorkban. Legalább méltóztass elárulni a valódi okát, amiért úgy döntöttél, hogy nem jössz el

– idézi az egyik kommentelőt a Fox News.

Sokakat Richie bejelentésének időzítése háborított fel.

Hagytad, hogy egy óráig ücsörögjünk a Gardenben rád várva, mikor előre tudtad, hogy nem fogsz eljönni. Add vissza a jegyek árát!

– írta egy másik felháborodott rajongó.

Rovatok