Index Vakbarát Hírportál

Szalai Ádám autójába hajtott bele ittasan a Kőgazdag fiatalok szereplője

2023. október 31., kedd 06:50 | aznap frissítve

Szalai Ádám volt válogatott labdarúgó autójába hajtott bele a múlt hétvégén ittasan Tóth Attila üzletember, aki a TV2 egyik műsorában is feltűnt a közelmúltban.

Összetörték Szalai Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott nemrég visszavonult egykori csapatkapitányának Mercedes AMG G63 típusú autóját szombat este Budapesten.

Az Óbudán történt incidens elkövetője a Blikk információi szerint a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorában is feltűnt üzletember, Tóth Attila. Utóbbi a lap szerint illuminált állapotban volt a történtek idején, a helyszínen rendőrségi intézkedés is történt.

Tóth Attila – aki a Kőgazdag fiatalok egyik főszereplőjének, Takács Kata ingatlanközvetítőnek a párja – zöld Teslájával hajtott neki Szalai Ádám éppen ott parkoló gépkocsijának. A Blikknek nyilatkozó egyik helybéli elmondta, az üzletember néhány utcával feljebb lakik, és valószínűleg épp hazafelé tartott, amikor nekiütközött a korábbi válogatott labdarúgó autójának, amelyben jelentős kár keletkezett.

Azt mesélték, megpróbált gyorsan elhajtani, de többen hallották a csattanást, és marasztalták őt. Voltak rendőrök, mentők, még tűzoltók is. Megfújatták vele a szondát, amely kimutatta, hogy fogyasztott alkoholt, így el is szállították. Eközben ért a helyszínre Attila párja, aki a könnyeivel küszködve próbálta kezelni a helyzetet

 – fogalmazott a lakó.

Pillanatokon múlt a tragédia

A lap az eset miatt kereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, amely megerősítette: a kérdéses időpontban valóban megtörtént a rendőri intézkedés. Azt is hozzátették, hogy az alkoholszonda pozitív értéket mutatott Tóth Attilánál, ezután a mentők könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Az üzletembert nem, Szalai Ádámot ugyanakkor sikerült elérnie a Blikknek. A volt sportoló elárulta, rossz belegondolni, hogy másodperceken múlhatott az életük. Mint mondta, családjával éppen öccsét, Vilmost látogatták meg a főváros III. kerületében, majd érkezés után a hátsó ülésről kivette a kislányát, és elindultak a ház felé.

Pár pillanattal később valaki nagy sebességgel belecsapódott az autónkba. Akkora volt az ütközés ereje, hogy a kocsim megrepesztett egy betonkerítést. A nagy ijedtség után visszaléptünk, és láttuk, hogy a sofőr beszorult az autójába. Ittas volt, mi segítettük ki őt, és megvártuk a rendőrséget is

– idézte fel a történteket a 86-szoros magyar válogatott Szalai Ádám.

Rovatok