Index Vakbarát Hírportál

Újra rátalált a szerelem Gergely Róbertre

2024. május 4., szombat 15:20

Gergely Róbert már túl idősnek tartja magát ahhoz, hogy csajozzon, most mégis belépett az életébe egy hölgy, akinek sikerült elfoglalnia a színész szívét. Szerelme ugyan nem akar a nyilvánosság elé lépni, biztosított mindenkit, hogy nagyon boldogok együtt.

Márciusban derült ki, hogy Gergely Róbert ismét egyedülálló lett, de a magány már a múlté, ugyanis a színész arról beszélt a Blikknek, hogy ismét van az életében egy számára különleges nő.

„Nagyon óvom a magánéletemet, ez egy olyan sziget, amibe nem igen engedek betekintést. Annyit viszont elmondhatok, hogy nem vagyok egyedül. Van valaki mellettem, akivel jól érzem magam, de ő nem szeretne a nyilvánosság elé lépni, és én ennek a kérésének eleget is teszek” – mondta a 66 éves színész.

Elmondása szerint már abban a korban van, amikor már nem kergeti a nőket. „Már nincs szükségem arra, hogy én bármit is bizonygassak. Ami kell az az egészség, nyugalom, békesség, semmi több” – tette hozzá.

Bár amikor tavaly nyugdíjas lett, azt gondolta, hogy kissé nyugodtabb lesz az élete, annyi munkája van, hogy képtelen kicsit is pihenni.

Azt gondoltam, hogy a nyugdíjjal kicsit lazább lesz az életem, de nem, mert mindig vannak dolgaim, feladataim. A színházi társulatomat egy évvel ezelőtt összehívtam hozzám egy kerti partira, és bejelentettem, hogy mivel jogi szempontból nyugdíjassá váltam, új produkciókat nem fogok létrehozni, a meglévőket viszont visszük tovább. Azonban annyira sok helyre hívnak minket Szécsi 80. Ó jössz-e már koncertestünkkel, hogy folyamatosan utazunk. Emellett Zalaegerszegen elkezdem rendezni a Bőröndmese musicalt, ami miatt egy hónapra le is költözöm oda

– fogalmazott Gergely Róbert.

Mint mondja, ő már nem a pénzért és hírnévért dolgozik, a célja, hogy minőségi időt tudjon a közönséggel együtt tölteni. Vándorszínészként pedig az ország bármelyik pontján szívesen teszi ezt meg. Van azonban egy nagy vágya – a filmszínészet –, ami eddig még nem teljesülhetett.

Felidézte, hogy mikor elkezdte a színészi pályát filmsztár akart lenni, de ez soha sem jött össze. Bár a szakma egyáltalán nem akarja használni, még mindig vágyik arra, hogy teljesüljön ez az álma. Nem tudja, hogy odavaló-e, de szerinte részben ő is hibás a helyzetért, ugyanis túlságosan lusta ahhoz, hogy castingokra járjon.

Rovatok