Index Vakbarát Hírportál

Távozik a köztévétől Lola

2024. május 12., vasárnap 16:46

Lola szombaton bejelentette, hogy fájó szívvel búcsúzik a SzerencseSzombat stábjától és egyben az MTVA-tól is. Az énekesnő-műsorvezető tavaly szeptemberben hagyta ott a Petőfi TV-t is, ahol akkoriban felmondási hullám söpört végig.

Lola énekesnő-műsorvezető szombat este, a SzerencseSzombat legutóbbi adása végén közölte, hogy távozik a Szerencsejáték Zrt.-től és az MTVA-tól. Közösségi oldalán azt írta: 

Csodás 4 év volt, amiért örökké hálás leszek. Megszakad a szívem, fájó búcsú ez, de úgy érzem, eljött az idő, hogy továbblépjek. Így most búcsúzom a stábtól, a Szerencsejáték Zrt.-től és az MTVA-tól. Szívből köszönök nektek mindent!

Korábban Lola a Petőfi TV-nél dolgozott, ahonnan tavaly szeptemberben távozott. Mint megírtuk, 2023 őszén a 2007-ben megreformált Petőfi rádió új zenei arculatát kialakító zenei szerkesztőnek, Borcsik Attilának és nagyjából 18 kollégájának felmondott a műsorkészítéssel az MTVA által megbízott IKO Kft., racionalizálásra hivatkozva. A főszerkesztő, Dominik Zsolt megkeresésünkre nem cáfolta a hírt, amit az egyik távozó munkatársuk szivárogtatott ki. 

Ezt követően egyre több műsorvezető köszönt el a közmédia könnyűzenei csatornájától is. Eszerint a felmondási hullám a Petőfi TV-nél dolgozókat is érintette.

Rovatok