Index Vakbarát Hírportál

Britney Spears egyre szörnyűbb állapotban van, nemrég egy szállodában verekedett

2024. május 21., kedd 06:18

Britney Spears egyre szörnyűbb mentális állapotban van, amelyet tetéz a szerhasználat, az alkohol és az állapotát stabilizáló gyógyszerek elhagyása. Ráadásul viharos viszonyt folytat egy bűnözővel, akivel az utóbbi időszakban többször is nyilvánosan bántalmazták egymást. A TMZ-nek nyilatkozó közeli ismerősök szerint a gondnokság alá vétel lenne a legcélravezetőbb megoldás.

Britney Spears egyre nagyobb veszélyben van a mentális állapota miatt, a közvetlen környezete attól tart, hogy kárt tesz magában vagy másokban, ezért úgy vélik, hogy a túlélés egyetlen útja egy újabb gondnokság alá helyezés. jelenleg azonban az élettársa, egy bűnöző vezeti a háztartását és az életét is – írja a TMZ

A lapnak több forrás is elmondta, hogy Britney Spears mentális egészsége a gondnokság megszűnése óta mélyponton van. A stabilizáló gyógyszereit nem szedi, rendszeresen fogyaszt alkoholt, továbbá kábítószert, ami korábbi függősége miatt különösen aggályos, hiszen többször járt már elvonón. 

Az énekesnő környezetéből nyilatkozók radikális hangulatingadozásokról, valamint dührohamokról is beszámoltak, amelyek olykor fizikai erőszakkal végződnek. Ráadásul az elbeszélések alapján már szinte lehetetlen vele a racionális kommunikáció. Arról is beszámoltak a lapnak, hogy jelenlegi barátja, Paul Soliz – egy bűnöző – vezeti a háztartását és az életét.

Összeverekedtek, majd Britney a folyosón kötött ki félmeztelenül

A lap a hónap elején szintén nyilvánosságra hozott egy történetet Spearsről, amely szerint barátjával, Solizzal összeverekedtek egy átmulatott éjszaka után a Los Angeles-i Chateau Marmont hotelben.

Akkor az énekesnő a szállodai folyosón kötött ki félmeztelenül és üvöltözött az emberekkel. Miután megsérült a bokája, mentőt hívtak hozzá. Ezt követően egy vegasi hotelszobában is összevesztek, ami akkora kárral járt, hogy Britney több ezer dollárt fizetett a szállodának a javítási munkálatokért.

A bokáját ért sérülésről az énekesnő egy videót is posztolt. 

A lap arról ír, hogy bár Britney Spears apja valóban nem volt a megfelelő személy gondnoknak, a nekik nyilatkozó források szerint hatalmas hiba volt megszüntetni a gondnokságot. 

Mint megírtuk, Britney Spears még 2021-ben került ki a gyámság alól, korábban édesapja, Jamie Spears látta el ezt a szerepet, akivel nem volt túl fényes a kapcsolata. Az énekesnő erről az időszakról bővebben beszámolt önéletrajzi könyvében, amelyben úgy fogalmazott, 2008-tól kezdve, miután gyámság alá került a mentális problémái miatt, már nem volt mindenbe beleszólása. Meg kellett növesztenie a haját, visszaszereznie a régi formáját, korán kellett lefeküdnie, valamint minden gyógyszert be kellett vennie, amit adtak neki. Ahogy írta, édesapja úgy kezelte, mint egy gyereket, és mindig azt éreztette vele, hogy soha nem elég jó – még azután is, hogy annyi mindent elért.

Apa és lánya végül a napokban egyezett meg a bíróságon, a jogi hercehurcából pedig Jamie Spears került ki győztesen. Ennek értelmében az előadónak kellett kifizetnie apja jogi számláit, ami több mint kétmillió dollárba kerül, és a saját ügyvédjére is eddig több mint négymillió dollárt költött. Egyes értesülések szerint ezen kiadások különösen megviselhetik az énekesnőt, aki már közel áll ahhoz, hogy teljesen legatyásodjon.

Rovatok