Index Vakbarát Hírportál

Új légitársaság repül Budapestről

2013. április 26., péntek 15:15

Újabb légitársasággal és célállomással bővül a Budapest Airport útvonalhálózata júniustól. A Bulgaria Air bolgár légitársaság június 24-től kezdve heti négy alkalommal kínál légi összeköttetést Budapest és Szófia között.

Az idei nyártól kezdve nemcsak bolgár tengerpart, hanem a bolgár főváros is közvetlenül elérhető lesz Budapestről: június 24-től hetente négyszer repülnek a Bulgaria Air bolgár légitársaság kényelmes sugárhajtású gépei a magyar és a bolgár főváros között. A bolgár légitársaság gépei hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken helyi idő szerint 14.10-kor szállnak fel Szófiából és 14.20-ra érkeznek Budapestre. Innen egy negyvenöt perces forduló után a Bulgaria Air gépei 15.05-kor indulnak vissza Szófiába, ahová 17.15-kor érkeznek meg. (Az időpontok a nyári időszámításban Budapest UTC+2, Szófia UTC+3 óra)

A Bulgaria Air a foglalásoktól függően vagy a brazil Embraer 190-esekkel (8 business- és 100 turistaosztályú utas) vagy az Airbus A 319-esekkel (8 business- és 132 turista osztályú) teljesíti a járatot Budapest és Szófia között.

Rovatok