Index Vakbarát Hírportál

Az Air Canada Rouge is indít járatot Budapest és Toronto között

2015. szeptember 9., szerda 19:48

A jövő év júniusától az Air Canada Rouge légitársaság közvetlen járatot indít Budapest és Toronto között, Kanada legnagyobb légicégének leányvállalata hetente háromszor közlekedik majd a két város között, írja az MTI.

A Budapest Airport szerdai közleménye szerint az első járat június 10-én érkezik, a Boeing 767-300-as gépen 24 business osztályú és 256 turista osztályú férőhelyet kínálnak az utasoknak. A járat október 15-ig hétfőn, szerdán és pénteken 22.35-kor indul Torontóból és másnap 13.35-kor landol a ferihegyi repülőtéren, ahonnan 15.05-kor indul vissza Toronto Lester B. Paerson repülőtérre.

Az Air Canada Rouge - az Air Canada száz százalékos tulajdonában lévő leányvállalata - 2012 óta üzemel, flottájában jelenleg 32 repülőgép található.

Az idén nyári menetrendben Budapest és Toronto között az Air Transat, valamint az azóta tevékenységét beszüntető és csődvédelembe menekült SkyGreece légitársaság is közlekedtetett járatot, a jövő nyári menetrendről azonban egyik légicég sem adott még információt.

Rovatok