Index Vakbarát Hírportál

Tiborcz a Hír tévének: Mi közük hozzá?

2016. november 28., hétfő 19:03 | négy éve frissítve

Idegesen, visszakérdezve reagált Orbán Viktor miniszterelnök veje a Hír tévének, amikor arról faggatták az utcán, hogy milyen szerepe volt több kastély és műemléképület megvásárlásában.

Az eddigi hírek szerint egy cégcsoport az elmúlt években több felújítandó, majd továbbadható kastélyt, műemléképületet is vásárolt. A vásárlásokat bonyolító cégek bejegyzéséhez szükséges illetéket sajtóhírek szerint Tiborcz István bankszámlájáról fizették be.

A pénteki műsor előzetesében az látható, ahogy  a Hír tévé riportere azt próbálta megtudni, miért Tiborcz István fizette a fura kastélyvásárlásokat intéző cég bejegyzéséhez az illetéket. A miniszterelnök veje pedig csak azt hajtogatja, hogy "Mi köze hozzá?". Egy ponton már azt kérdezgette a riportertől, hogy van-e férje, de a riporter közölte, hogy ez magánügy. Tiborcz erre azt válaszolta, hogy márpedig, ő erre kíváncsi.

Frissítés: Hírportálunk a „Tiborcz a Hír tévének: Mi közük hozzá?” című cikkében 2016. november 28-án közzétett videó engedély nélküli nyilvánosságra hozatalával megsértette Tiborcz István felperes képmáshoz és hangfelvételhez való jogát. A történtekért elnézést kérünk.

Rovatok