Index Vakbarát Hírportál

Csányi gyerekeinek nem nagyon tűnt fel, hogy az ország leggazdagabbjai

2017. december 27., szerda 18:28

Csányi Sándor három gyereke adott interjút a Forbesnak, Attila, Péter és Gabriella a családi életükről beszéltek az újságírókkal.  

Elmondásuk szerint szerénynek nevelték őket, nem is igazán tudták, hogy ők az ország leggazdagabb családja, legalábbis biztosan nem volt egy ilyen pont, ahol ezt hirtelen felismerték. Sokat jártak vidéken, látták, hogy "nem csak a II. és a XII. kerületből áll Magyarország". 

Csányi Gabriella megemlítette, hogy előfordult, hogy kisebb korában kirakott egy képet, ami után az anyukája leültette, és elmagyarázta, hogy ez felvágás és ne mutogassa. "Utána már belém nevelődött, hogy maradjunk szerények és segítőkészek." Ez azért is érdekes, mert korábbi hírekben említették Csányi Gabriella öccsét, Ádámot, akinek le kellett vennie a magánjetes képét az iwiw-ről. 

A vagyonukat élvezik, de nem ez az elsődleges, szeretnének visszaadni is ebből. A két fiú elmondásuk alapján nem is azért dolgozik az OTP-nél illetve a Bonafarmnál, mert ezeken a helyeken előnyben lennének, hanem mert itt nagyobb fejlődést hozhat a munkájuk, mint esetleg külföldön, fejlettebb cégeknél. Gabriella viszont külföldön próbálkozik épp. 

A két fiú jár vadászni és golfozni is, ahogy az apjuk, Gabriella nem igazán. Próbálják saját maguk elérni a céljaikat, nem az apjuk kapcsolatain keresztül. Emellett nem terveznek hosszabb távra, az természetes számukra, hogy folyton dolgoznak. Az apjukról pedig messze nem tudni, hogy mikor vonul vissza, "nem bír leállni". "Amíg képes lesz felkelni az ágyból, valamilyen formában dolgozni fog. Bár azért remélem, hogy egyszer megtanul kikapcsolni is" - mondta el még Gabriella. További részletek a nyomtatott újságban. 

Rovatok