Index Vakbarát Hírportál

Két szállodája is van Mészáros Lőrincnek Ausztriában

2018. március 10., szombat 15:49

Újabb hotelt szerzett magának Mészáros Lőrinc Ausztriában, írja a HírTV. A magyar határtól alig háromórányi útra fekvő, négycsillagos Hotel Relax Resort után most a Hotel Alpenblicket is megszerezte a felcsúti polgármester.

A családbarát szállodát egy osztrák vállalkozó építette, 2013-ban került magyar kézre. Az új magyar tulajdonos több százezer euróért újíttatta fel, majd két év után ő is túladott rajta. 

Az osztrák Mészáros-szállodákat üzemeltető cég először a szintén Mészáros-érdekeltségű, ma már Opus Globan Nyrt. néven működő Opimus Group Nyrt.-é volt, majd portfóliórendezés miatt átkerült egy másik Mészáros-társasághoz, a Konzum Nyrt.-hez. A négycsillagos hotelt a Buda-Cash-vagyonból építették.

A Célpont szerint a felcsúti polgármesternek továbbá más osztrák érdekeltségei is vannak, írja a HírTV, hisz Bécsben parkoltatja luxus-magánrepülőjét is.

Frissítés:

Bár a HírTV azt állítja, hogy Mészáros Lőrinc most szerezte meg a második osztrák szállodáját, valójában már régóta az övé: mindössze átnevezte. A most Alpenblick néven működő hotelt korábban Hotel Feriennek hívták. 

Rovatok