Index Vakbarát Hírportál

274 ezret fizet a gyakornokainak az Aldi

2018. április 24., kedd 14:43

Új pozíciókat hirdetett meg az Aldi, az áruházi eladók és a logisztikai munkatársak mellett összesen 38 munkakörben több mint 150 pozíció nyílt meg például az értékesítés, az ügyvitel, az informatika és a marketing területén – derül ki a cég közleményéből.

A legnagyobb mértékben regionális értékesítési vezetői pozícióban bővítenek, a jelenlegi létszámot 20 százalékkal tervezik emelni.  Az ebben a pozícióban dolgozók felelnek 4-5 Aldi üzlet működéséért, forgalmáért, illetve régiótól függően mintegy 120-150 bolti eladó és pénztáros munkájáért.

A regionális értékesítési vezetők kezdő havi bére bruttó 811 949 forint,

amelyhez prémium középkategóriás autó jár magánhasználattal, továbbá telefon, számítógép és 5000 forintos Erzsébet utalvány egészíti ki a juttatási csomagot.

Asszisztensi munkakörbe cafeteriával együtt bruttó 464 519 forintos fizetésért keresnek embereket. Emellett gyakornoki program is indul, szinte valamennyi területen - pénzügy, marketing, HR, logisztika, beszerzés, értékesítés - számítanak felsőoktatási intézményben tanuló hallgatók jelentkezésére. A programban részt vevők bruttó 274 200 forintos bért kapnak, és az utazási költségek megtérítését is biztosítja a cég.

Rovatok